Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin hidrolokators “LiveScope Plus” – inovācija makšķerēšanas nozarē

    Jaunākie raksti

    Jaunākā “LiveScope Plus” sistēma ir Garmin revolucionārās hidrolokatoru sērijas papildinājums, kas paredzēts makšķerēšanas profesionāļiem un amatieriem, kaislīgiem laivas zvejošanas cienītājiem. Uzlabotā hidrolokatoru sērija nodrošina izcili skaidru reāllaika skenēšanas sonāru atdevi un par 35% uzlabotu mērķa noteikšanu. Tagad ar asāku izšķirtspēju, samazinātu troksni un skaidrākiem attēliem ir vieglāk nekā jebkad novērot ēsmu un zivis ap laivu.

    Izcila attēla skaidrība

    Jaunā “LiveScope Plus” konstrukcija ir pilnveidota nebijušas attēla precizitātes un attāluma akurātuma sasniegšanai, nodrošinot par 35% uzlabotu mērķa atšķiršanu 36 cm līdz pat 30 m attālumā no laivas. Ar izcili skaidru sonāra atdevi – pieejams ar septiņām spilgtu krāsu opcijām – makšķernieki var skaidri izprast situāciju zem un ap laivu vēl veiksmīgākai zvejošanas pieredzei. “LiveScope Plus” ir aprīkots arī ar papildu sensoriem, kas ļauj pastāvīgi regulēt sonāra starus, lai kompensētu laivas kustību, tāpēc pat skarbos laikapstākļos makšķernieki joprojām redzēs vienmērīgu sonāra attēlu.

    Reklāma

    ““LiveScope” patiesi pārveidoja makšķerēšanas pasauli, nodrošinot dzīvus attēlus un kustības novērošanas iespēju tik skaidri un precīzi, ka makšķernieki patiešām var atšķirt zivju sugas,” sacīja Dens Bartels (Dan Bartel), “Garmin” viceprezidents globālās pārdošanas jomā. “Izmantojot “LiveScope Plus” ekrāna skaidrības, devēja jutības un mērķa atšķiršanas pielāgojumus, tagad var redzēt pat savu makšķerauklu – nemaz nerunājot par ēsmu un to, kā zivis uz to reaģē.”

    Vēl nebijušas priekšrocības

    Sistēma “LiveScope Plus” nodrošina trīs skatījuma režīmus, ko var viegli pielāgot pēc nepieciešamības ar vienu stiprinājumu – skatu uz priekšu, uz leju un iecienīto perspektīvas režīmu. Pagriežot devēju uz priekšu ir iespējams redzēt kas atrodas laivas priekšā, pagriežot to uz leju var analizēt situāciju tieši zem laivas, bet pagriežot to uz sāniem, izmantojot komplektācijā iekļauto perspektīvas režīma stiprinājumu, tiks iespējots perspektīvas režīms “no augšas uz leju”, tādā veida ļaujot makšķerniekam pašam izvēlieties

    “LiveScope” režīmu, kas vislabāk atbilst noteiktajai makšķerēšanas vietai. Sistēmā “LiveScope Plus” ir iekļauta kompakta “GLS 10” melnā kaste ar “LiveScope Plus” devēju LVS34, kā arī velcēšanas motora cilindrs un vārpstas montāžas komplekts, perspektīvas stiprinājuma kronšteins un vienkārši pievienojams “Garmin” jūrniecības tīkla savienotājs ērtai uzstādīšanai un integrācijai ar saderīgu karšu ploteri.

    “LiveScope Plus” ir saderīgs ar plašu “Garmin GPSMAP” un “ECHOMAP™” karšu ploteru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    24.02.2022 13:02

    Gan jau, ka nesaprātīgi dārgs, ja reklāmrakstā pat cena nav pieminēta.
    Un tas, ka reklāmraksts arī nav pieminēts, ja vien to nenozīmē “preses relīze”.

    Kursors.lv
    24.02.2022 13:04
    Reply to  Edgars

    Pareizi saprati, tā ir preses relīze nevis reklāmraksts. Ar produktu cenām vari iepazīties ražotāja mājaslapā: garmin.lv. Skatos, ka tas ir dažu tūkstošu eiro jautājums.

    Reklāma