Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple uzdod Dienvidkorejas uzņēmumam izstrādāt mikroshēmas mašīnu autopilota sistēmai

    Jaunākie raksti

    Apple plāni par ienākšanu elektroauto tirgū pagaidām vairāk vai mazāk tiek turēti slepenībā, taču ik pa brīdim parādas kāda informācija par topošo Apple automašīnu. Sagaidāms, ka lielu daļu nepieciešamo mikroshēmu Apple izstrādās paši, taču vismaz “Autopilot” sistēmas čipu izstrāde nodota dienvidkorejiešu uzņēmuma rokās, tiesa, uzņēmums nav oficiāli nosaukts. Par šādu rīcību ziņo projektam tuvu stāvoši cilvēki.

    Šis uzņēmums strādās pie tā, lai izstrādātu nepieciešamās mikroshēmas un vadības blokus, lai Apple mašīnas spētu braukt pašas un bez cilvēka iesaistes. Projekts sākts pirms nepilna gada, savukārt tam jābūt pabeigtam līdz 2023. gadam.

    Projekta vadību uzņēmies Apple birojs Dienvidkorejā, kuram dota atļauja izvēlēties piemērotākos sadarbības partnerus. Apple jau iepriekš rīkojies līdzīgi, piesaistot ķīniešu un dienvidkorejiešu uzņēmumus, kuri specializējas šādu tehnoloģiju izstrādē un ražošanā. Paredzams, ka arī citi Apple sadarbības partneri iesaistīsies šajā auto projektā.

    Pagaidām oficiāli nezinām, kad Apple izstrādātā mašīna nonāks uz ceļiem, taču neoficiālas aplēses liecina, ka izstrādei būtu jānoslēdzas aptuveni divu gadu laikā, bet ap 2025. gadu varētu sagaidīt šīs mašīnas debiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma