Web Analytics
More
    Reklāma

    FIB atvērs jaunu nodaļu, kas izmeklēs ar kriptovalūtām saistītus noziegumus

    Jaunākie raksti

    Palielinoties ar kriptovalūtām saistītu likumpārkāpumu apjomam, FIB (Federālais izmeklēšanas birojs) nolēmis atvērt jaunu izmeklēšanas nodaļu. Tās pārziņā būs ar kriptovalūtām saistīti noziegumi, kuru realizēšanā izmantota, piemēram, izspiedējvīrusu programmatūra. Likumpārkāpumu atšķetināšanā tiks izmantotas tādas opcijas, kā, piemēram, blokķēdes analīze.

    FIB jaunā nodaļa koncentrēsies uz aizdomīgiem kriptovalūtu maiņas darījumiem, digitālo aktīvu infrastruktūras nodrošinātājiem un jebko citu, kas varētu liecināt par kriptovalūtu izmantošanu ļaunprātīgos, krāpnieciskos nolūkos. Pastiprināta uzmanība tikšot pievērsta likumpārkāpumiem, kuros izmantotas ļaunprogrammatūras.

    Reklāma

    Norādīts, ka FIB paplašināšana šādā virzienā sniegšot atbalstu un nepieciešamās apmācības federālajām, valsts, vietējām un starptautiskajām tiesībaizsardzības iestādēm. Šādā veidā tiks palielināta kapacitāte šādu noziegumu izmeklēšanā, saucot pie atbildības noziedzniekus, kuri darbojas ne vien ASV, bet arī citviet pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma