Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaguar Land Rover paziņo par sadarbību ar NVIDIA

    Jaunākie raksti

    Jaguar Land Rover ir izveidojis vairāku gadu stratēģisko partnerību ar mākslīgā intelekta (AI) un skaitļošanas tehnoloģiju līderi NVIDIA, lai kopīgi izstrādātu un nodrošinātu nākamās paaudzes automatizētās braukšanas sistēmas, kā arī AI nodrošinātus pakalpojumus un pieredzi klientiem.

    No 2025. gada visi jaunie Jaguar un Land Rover automobiļi tiks veidoti, izmantojot NVIDIA DRIVE™ programmatūras platformu, kas nodrošinās plašu aktīvās drošības, automatizētās braukšanas un parkošanās sistēmu, kā arī autovadītāja palīgsistēmu spektru. Automobiļa iekšpusē sistēma nodrošinās mākslīgā intelekta funkcijas, tostarp vadītāja un pasažieru uzraudzību, kā arī uzlabotu transportlīdzekļa vides vizualizāciju.

    Reklāma

    Šis kompleksais risinājums ir balstīts uz NVIDIA DRIVE Hyperion™, kas ietver DRIVE Orin™ centralizētos AV datorus, DRIVE AV un DRIVE IX programmatūru, aizsardzības, drošības un tīkla sistēmas, kā arī apkārtējās vides sensorus. DRIVE Orin ir automobiļa mākslīgā intelekta smadzenes, un tajās darbojas Jaguar Land Rover operētājsistēma, savukārt DRIVE Hyperion ir centrālā nervu sistēma.

    Jaguar Land Rover izmantos arī pašu izstrādātos datu centra risinājumus ar NVIDIA DGX™ – mākslīgā intelekta modeļu apmācībai, kā arī DRIVE Sim programmatūru, kas balstīta uz NVIDIA Omniverse™, – fiziski precīzai reāllaika simulācijai. Jaguar Land Rover programmatūras definētās funkcijas un tās visaptverošā verifikācijas un validācijas arhitektūra ļaus nodrošināt inovatīvus asistētās un automatizētās braukšanas pakalpojumus visā automobiļa ekspluatācijas laikā, izmantojot “over-the-air” programmatūras atjauninājumus.

    Jaguar Land Rover izpilddirektors Tjerī Bolorē: “Sadarbība un zināšanu apmaiņa ar nozares līderi NVIDIA ir būtiska, lai īstenotu mūsu stratēģiju Reimagine, nosakot jaunus kvalitātes, tehnoloģiju un ilgtspējības standartus. Jaguar Land Rover kļūs par pasaulē pieprasītāko luksusa auto un pakalpojumu radītāju visprasīgākajiem klientiem. Ilgtermiņa stratēģiskā partnerība ar NVIDIA atklās mūsu nākotnes automobiļu potenciālu, jo uzņēmums turpinās savu pārveidi par patiesi globālu digitālu spēku.”

    NVIDIA dibinātājs un izpilddirektors Džensens Huans: “Nākamās paaudzes automobiļi pārvērtīs auto rūpniecību par vienu no lielākajām un progresīvākajām tehnoloģiju nozarēm. Programmatūras definētu, programmējamu automobiļu parki piedāvās jaunas funkcijas un pakalpojumus visā auto ekspluatācijas laikā. Mēs ļoti priecājamies par iespēju sadarboties ar Jaguar Land Rover, lai pārveidotu transporta nākotni un radītu vismodernākos auto.”

    Jaguar Land Rover mērķis ir līdz 2039. gadam sasniegt nulles oglekļa emisiju neto līmeni visā piegādes ķēdē, produktos un darbības veidos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma