Web Analytics
More
    Reklāma

    Izskatās, ka Nothing gatavo Android darbinātu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Viens no OnePlus dibinātājiem Karls Pei (Carl Pei) ar saviem ierakstiem Twitter varētu būt atklājis to, ka drīzumā, iespējams, tiks prezentēts Nothing viedtālrunis, papildinot Nothing Ear bezvadu austiņas.

    Pei uzņēmumu OnePlus pameta 2020. gadā, un īsā laikā izziņoja jaunu kompāniju Nothing, kuras pirmais produkts šobrīd ir bezvadu austiņas. Tām ir salīdzinoši neparasts dizains, jo austiņas ir daļēji caurspīdīgas, it kā norādot uz vienkāršību. Pavisam nesen Pei savā Twitter platformā ir rakstījis “Back on Android” un “Android 12 is nice!”, uz ko atbildējis oficiālais Android konts, ka viņiem ir lietas, kurām jātiek līdz. Tas varētu liecināt par gaidāmo Android viedtālruni ar Nothing zīmolu.

    Reklāma

    Pagaidām šī informācija gan nav oficiāli apstiprināta, tomēr var spriest, ka arī citi uzņēmuma soļa norāda uz virzību šajā jomā. Pagājušajā gadā Nothing iegādājās Essential, kas nespēja sevi realizēt viedtālruņu tirgū. Tāpat citas baumas norādīja uz to, ka Nothing varētu izlaist savu pirmo viedtālruni 2022. gadā. Iespējams, ka pirms jauna telefona modeļa, tiks piedāvāts ārējais akumulators Nothing Power.

    Iespējams, ka Nothing Phone varētu saņemt līdzīgu caurspīdīgo dizainu, kā Nothing Ear austiņas, un šo ideju atzinīgi novērtējis pats Pei. Gaidīsim un redzēsim, kā tas varētu izkatīties praksē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma