Web Analytics
More
    Reklāma

    Dziesma “Baby Shark” saņems savu pilnmetrāžas filmu

    Jaunākie raksti

    Pasaule saturās, jo ikoniskā bērnu dziesma un video “Baby Shark” tiks realizēta pilna garumā filmā, un tā gaidāma 2023. gadā.

    Pirms pieciem gadiem video ar dziesmu “Baby Shark” pārsteidza pasauli, jo tai ir atmiņā viegli paliekošs meldiņš, bet tikpat ātri tā var sākt apnikt un pat nokaitināt, ja tiek spēlēta uz riņķi. Taču šis video ir kļuvis par skatītāko visā YouTube platformā, sasniedzot jau 10 miljardus skatījumu, tā kā vēsture ir pārrakstīta. Līdz ar šo popularitāti, Paramount ir izvēlējies radīt filmu ar video redzamajiem tēliem.

    Reklāma

    Tehniski tā nebūs pirmā “Baby Shark” filma, jo līdz šim bija pieejams stundu garš video Netflix platformā par Pinkfong un Baby Shark kosmosa piedzīvojumiem. Jaunā filma droši vien būs garāka. Tāpat iegūtā dziesmas un video popularitāte ļāva izveidot speciālu TV raidījumu “Baby Shark’s Big Show”. Reizē ar šo paziņojumu, ar jauniem seriāliem tiks papildināts Paramount+ straumēšanas serviss, piedāvājot “Halo TV” seriāla otro sezonu, kā arī seriālu, kas būs saistīts ar filmu “Sonic the Hedgehog”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arčiņš
    20.02.2022 01:18

    Man nebija nekādas jausmas par šo baby shark dziesmu ,līdz mana meita neparādīja video kuru viņai treniņā izmanto vēderpreses trenēšanai. Protams mājas visai ģimenei bija jāatkārto visi vingrinājumi no video. Ir ko turēt cilvēkiem kam pāri 40 pat ja pašam šķiet ka esi sportiska tipa cilvēks. Baby Shark abs Challenge iesaku pamēģināt.

    Reklāma