Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes izziņo “EQE” elektriskā sedana sportisko “AMG” versiju

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Mercedes turpina izziņot jaunus elektroauto un šoreiz pienākusi kārta kādam īpaši sportiskam modelim – Mercedes izziņojis sava elektriskā “EQE” sedana sportisko “AMG” versiju. Šis ir otrais autoražotāja elektroauto, kuram roku pielikuši “AMG” nodaļas inženieri. Pirmais bija “EQS”.

    Jaunā mašīna, protams, būs ļoti, ļoti ātra – līdz 100km/h šis modelis ieskriesies 3,2 sekundēs. Tiesa, šādam paātrinājumam būs nepieciešama “Dynamic Plus” pakotne. Bez tās nāksies samierināties ar 3,4 sekundēm līdz simtiņam. “Dynamic Plus” versijā auto divi elektriskie motori kopā attīstīs 677Zs, savukārt bez šīs pakas tie paši divi elektromotori attīstīs joprojām respektablus 617Zs.

    Auto būs aprīkots ar 90,6kWh bateriju, kas pēc ražotāja datiem sola aptuveni 445-518 kilometrus ar vienu uzlādi. Ražotājs norāda, ka bateriju vadības sistēma īpaši pielāgota tieši “AMG” modelim, proti, “Sport” un “Sport Plus” režīmos galvenais ir maksimālais sniegums un jauda, savukārt komforta režīmā uzsvars likts uz lielāku sniedzamību un efektīvāku enerģijas lietojumu. Pie klientiem šis modelis ieradīsies gada otrajā pusē un nākamā gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma