Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus oficiāli parāda pirmos Nord CE 2 attēlus un daļu no specifikācijas

    Jaunākie raksti

    OnePlus oficiāli parādījis daļu no Nord CE 2 tehniskajiem datiem un varam aplūkot arī pāris viedtālruņa attēlus. Izskatās, ka Nord CE 2 pircējiem būs jāiztiek bez iemīļotā OnePlus viedtālruņu klusuma/ skaļuma pārslēgšanas slēdža, kā arī Nord CE 2 dizains stipri atgādina Oppo.

    OnePlus pastāstījis par Nord CE 2 akumulatoru, uzlādi un atmiņas versijām, bet plašāka informācija par Nord CE 2 gaidāma ceturtdien.

    Reklāma

    Nord CE 2 izskatās pēc Oppo Find X3 Pro un arī pēc neizziņotā Oppo Find X5 Pro, kas var nozīmēt tikai to, ka OnePlus un Oppo apvienošana ir spēkā vismaz dzelžu līmenī. OnePlus Nord CE 2 būs arī jauna Bahama Blue krāsa.

    Zināms, ka Nord CE 2 tiks pie 4500 mAh akumulatora un tiks izmantots Oppo SuperVOOC uzlādes standarts, kas piedāvā 65 W uzlādi un jau iepakojumā atradīsi lādētāju.

    Nord CE 2 saņems arī microSD atbalstu līdz 1 TB, pats viedtālrunis būs ar 128 vai 256 GB atmiņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puteklis
    16.02.2022 15:23

    Jā, bet bija taču labs ražotājs tas One Plus, tagad ir tikai viens no… :( Runāju, ka OnePlus Nord īpašnieks, pēdējais vēl ar Snapdragon čipu, kompānija pārtop par kaut ko citu, vai tas būs labāk – tad jau redzēs, bet mans nākamais telefons noteikti vairs nebūs OnePlus.

    Krotow
    16.02.2022 17:16
    Reply to  Puteklis

    OnePlus ražo tas pats Oppo. Pēdējie OP aparāti bija diezgan meh. Būs nolēmuši uz tiem vairs netērēties un pārsist uzrakstus uz kāda no esošajiem modeļiem.

    Reklāma