Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus tomēr turpinās uzturēt un atjaunot OxygenOS

    Jaunākie raksti

    OnePlus un Oppo pagājušajā gadā paziņoja, ka abi saistītie uzņēmumi atteiksies no OnePlus uzturētās OxygenOS saskarnes, dodot priekšroku it kā apvienotai Oppo un OnePlus Color OS saskarnei visos viedtālruņos. Jaunajai kārtībai bija jāstājas spēkā šogad, pavisam atsakoties no OxygenOS.

    Ķīnā OnePlus 10 Pro tika izlaists ar tīru Oppo Color OS, bet vēl dīvaināk ir tas, ka OnePlus tomēr gatavo arī OxygenOS 13. Tiek pieļauts, ka OxygenOS 13 pamatā būs Android 13, kas nozīmē, ka OxygenOS dzīve tiek pagarināta vēl par vismaz dažiem gadiem.

    Reklāma

    Ar Color OS saskarnes nonākšu Eiropā ir visai lielas neskaidrības. OxygenOS 12 un ColorOS 12 piegāde vecākiem Hydrogen OS OnePlus modeļiem nebūs tik vienkārša. Vismaz tā decembra beigās Weibo pasūdzējies OnePlus vadītājs Pīts Lau (Pete Lau). Te gan nevajag mesties un uzreiz žēlot OnePlus, jo šis varētu būt veikls atkāpšanās solis no solījumiem.

    Ķīnā OnePlus jau pilnībā OxygenOS nomainījis uz ColorOS, bet vecāki Hydrogen OS viedtālruņi varētu būt izaicinājums… vai arī vecais, labais slinkums un cerība, ka neatjaunoto Hydrogen OS modeļu īpašnieki pāries uz jaunākiem OnePlus viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma