Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgais intelekts atdzīvina animācijas filmu tēlus

    Jaunākie raksti

    Mākslinieks Hidreley Diao, izmantojot mākslīgā intelekta palīdzību, ir atdzīvinājis zināmus animācijas filmu tēlus. Tāpat papildu viņš lieto bilžu apstrādes programmas, lai bildes radītu vēl realistiskākas. Jāpiezīmē, ka personāži tiešām liekas ļoti īsti un dzīvi.

    Internetā parādās arvien vairāk servisu, kas ar mākslīga intelekta palīdzību veido mākslas darbus vai bildes, bet šie mākslinieka darbi izceļas ar to, ka saistās ar mums zināmiem animāciju filmu tēliem. Piemēram, ir radīts cilvēciskais veidols bārmenim Mo no seriāla “The Simpsons” vai Mirabel personāžs no jaunās animācijas filmas “Encanto”.

    Reklāma

    Avots: Hidreley konts Instagram

    Mākslinieka Diao Instagram kontā ir pieejamas vairākas vizualizācijas. Jāatzīst, ka skatoties šos foto ilgāku laiku, rodas tāda dīvaina sajūta. Iespējams tāpēc, ka tie nav īsti cilvēki. kaut gan jāatzīst, ka gala attēli ir tiešām iespaidīgi, un liekas ļoti īsti. Papildu tam Diao šādā veidā atdzīvina vēsturiskos un mītiskos personāžus, ar kuriem nav saglabājušās bildes. Piemēram, mākslinieks Mikelandželo vai varonis Herkules.

    Avots: Hidreley konts Instagram
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma