Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izveidojusi stilīgu viedo galda lampu, ko nav iespējams iegādāties

    Jaunākie raksti

    Google dizaineris Bens Golds (Ben Gold) savā Twitter kontā dalījies ar bildēm, kāda izskatās uzņēmuma jaunā viedā lampa. Tomēr to nebūs iespējams iegādāties, jo tā ir paredzēta tikai Google darbiniekiem.

    Galda lampas dizains ir salīdzinoši vienkāršs, jo tā ir veidota no apaļas pamatnes, apaļa kāta un augšā atrodas cilindrisks gaismas elements. Viss ir veidots baltā krāsā, tāpēc noteikti varētu atgādināt kādu Apple radītu produktu. Pašu gaismas daļu būs iespējams kustināt, lai novietotu dažādos leņķos. Tā varēs apgaismot datora klaviatūru vai seju videozvanos.

    Reklāma

    Taču tā nav vienkārša galda lampa, jo būs aprīkota ar iespēju pieslēgties internetam, kā arī to varēs vadīt ar balss vadību, izmantojot Google Assistant. Viedā lampa varēs saņemt programmatūras atjauninājumus. Papildu tam būs viena USB-C pieslēgvieta. Tomēr šo produktu vienkārši nebūs iespējams iegādāties, jo tā paredzēta vienīgi Google darbiniekiem. ASV strādājošie to saņems bez maksas, taču pieprasījums jau tagad pārsniedz esošo pieejamibu.

    Iepriekš Google ir radījusi tikai darbiniekiem paredzētus produktus. 2017. gadā uzņēmums izlaida speciālas over-ear austiņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.02.2022 17:14

    Ja darbinieks sadomās lampu pārdot eBay, viņu ieliks cietumā?

    Usinss
    17.02.2022 10:41
    Reply to  Krotow

    Tu arī brīvi nes arā darbadevējam piederošas lietas no savas darbavietas? Biroja krēslus, datoru, krūzes, kafijas aparātu, instrumentus un liec ss, ebay? Par to tā kā draud kriminālatbildība.

    Krotow
    17.02.2022 14:46
    Reply to  Usinss

    Tur rakstīts ka šo lampu var saņemt Google darbinieki. Taču nekas nav teikts par to ka šī lampa paliek Google īpašumā. Ja tā nav, darbinieks var to spīdekli mierīgi uzsist gaisā ka ekskluzīvu lietu.

    17.02.2022 22:34
    Reply to  Usinss

    unikālais megaspilgtais elektriskais lukturis, kuru arī saņēma gūgles darbinieki, dažos eksemplāros aizceļoja pa pasauli. personīgās mantas (pat ja tās uzsauc Google) drīkst pārdot/atdāvināt tālāk. beidz kult sviestu.

    Reklāma