Web Analytics
More
    Reklāma

    Google publiskojusi meklētākās profesijas 2021. gadā

    Jaunākie raksti

    Google apkopojusi informāciju par to, kādus jaunus darba izaicinājumus cilvēki ir meklējuši 2021. gadā, jo iepriekšējais gads, vismaz ASV, tika dēvēts par “lielo atkāpšanos” (angliski “The Great Resignation”).

    Meklētākās profesijas gan vairāk attieksies uz angliski runājošajām valstīm vai vismaz uz meklēšanas vaicājumu, kas sākas ar vārdiem “how to become”. Attiecīgi periodā no 2021. gada janvāra līdz 2022. gada janvārīm šīs profesijas bijušas:

    Reklāma

    1. nekustamo īpašumu aģents
    2. stjuarts
    3. notārs
    4. psihoterapeits
    5. pilots
    6. ugunsdzēsējs
    7. fitnesa treneris
    8. psihiatrs
    9. fizioterapeits
    10. elektriķis.

    Es domāju, ka lielos vilcienos nekas pārsteidzošs, bet redzams, ka daudziem cilvēkiem ir interese strādāt ar citiem cilvēkiem. Tas arī raksturo to, ka darba meklētāji vēlas tādus darbus, kas ļauj palīdzēt otram, ceļot, kā arī pašam būt vadītājam. Google publiskojusi meklētākos sertifikātus, kur dominē Google data analytics professional programma, vai, piemēram, uzacu meistara sertifikāts. Visaktīvāk darbu pamest vēlas cilvēki no Filipīnām, Dienvidamerikas, ASV, Austrālijas un Lielbritānijas, jo šajās valstīs visvairāk ticis izmantots vaicājums “How to leave your job”. Google arī apkopojusi meklētākās profesijas, balstoties uz ASV štatiem.

    Avots: Google

    Kāda būtu jūsu iekārojamākā profesija 2022. gadā?

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma