Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmie Samsung Galaxy S22 izjaukšanas video norāda uz visai labu izturību

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Samsung prezentēja jaunos Galaxy S22 sērijas viedtālruņus. Kaut arī darbības ātrumā tie piekāpjas iPhone 13 modeļiem, tomēr pirmie izturības testi apliecina labu uzbūves kvalitāti.

    YouTube kanāls PBKreviews dalījies ar pāris video, kuros ierīce pārbaudīta. Kā pirmais ir ūdens tests, un Galaxy S22 saņēmis IP68 ūdens drošības novērtējumu. Video redzams, ka telefonu ievietojot ūdenī, tas sāk palaist Google balss asistentu un redzamas darbības ar ekrānu. Tas gan nenozīmē, ka ūdens iekļūst ierīcē, bet ekrāns varētu būt ļoti jutīgs, kopumā gan tas nav labs rādītājs. Kas saistās ar ekrāna skrāpējumu izturību, tad dziļākas rievas tajā atstās pēc Mosa skalas astotās cietības materiāls. Šis ir optimāls rādītājs labākajos premium klases viedtālruņos, un Samsung Galaxy S22 ir aprīkots ar Gorilla Glass Victus+ pārklājumu.

    Reklāma

    Viedtālrunim ir ļoti laba kopējā izturība, jo to locot un griežot rāmis nepadodas šim spēkām. Attiecīgi PBKreviews iedevis visas desmit balles telefona izturībai. Noslēdzošais solis ir telefona izjaukšana un komponenšu nomaiņa. Jaunie Galaxy modeļi ir aprīkoti ar stikla aizmuguri, un tas nozīmē, kā tā ir pielīmēta pie telefona rāmja. Lai nokļūtu pie akumulatora, nāksies noņemt gandrīz visas telefona komponentes, tomēr to paveicot un izmantjoot šķidinātāju, būs diezgan viegli izņemt pielīmēto bateriju. Beigu beigās varēs piekļūt ekrāna nomaiņai, uzsildot līmi.

    Par šo Galaxy S22 saņēmis 7,5 balles ierīces labošanas skalā, kas ir labs rezultāts. Kopumā telefona uzbūvē nebija nekas sarežģīts vai iepriekš neredzēts viedtālruņos, kas jaunos modeļus padarītu īpaši sarežģītus labošanai. Protams, tas ir labi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    16.02.2022 09:21

    Tātad īsais secinājums, Samsungs ir mazdrusciņ lēnāks par Iphone, toties izturīgāks un kalpos ilgāk par Iphone, jo nesalocīsies bikšu pakaļējā kabatā! :D

    Dino
    16.02.2022 15:48
    Reply to  Skābene

    Tu tikko no alas izlīdi? Esi kaut tuvumā bijis 13pro aipsim? 100% to ir grūtāk saliekt nekā to s22 samsungu.
    Un vispār jā, locīšanās bija s6 sērijai pāris gaismas gadus atpakaļ!

    Skābene
    16.02.2022 18:15
    Reply to  Dino

    Ko man tagad katru gadu jāpērk Iphone, lai pārliecinātos ka viņš nav mēsls?
    Man pietiek ar vienu Iphone, kam uzpūtās baterija un pārluza korpuss, tad vēl vienam baterija neturēja pat dienu, bet aukstā laikā vispār nevarēja lietot. Kopš pārgāju uz Samsung, bēdu nezinu un nemaz netaisos vairāk lietot Apple. Ipad man tīri labi patika, kamēr vairs nevarēja atjaunināt OS un tika liegta piekļuve jauniem apiem. To planšeti joprojām moka bērni, bet nu laikam planšetes vairs nepirkšu, pietiek ar normāla izmēra telefonu. Tāpēc man Apple galīgi neinteresē!

    Bezvadu ausis gan Apple ir kvalitatīvas un kā par brīnumu draudzējas ar Samsung! :)

    Last edited 2 years ago by Skābene
    Elektriķis
    16.02.2022 20:13
    Reply to  Skābene

    Re kā – pilnīgi pretēja pieredze: nevienam Ābolfonam, sākot no 3. nav nekas slikts noticis, katrs ir lietots kādus 3 gadus, bet Ābola austiņas izbrāķēju, jo vairāk par 1,5h sarunu laiku neizvilka.

    Dino
    17.02.2022 11:43
    Reply to  Skābene

    Ko nozīmē katru gadu? 6tais iphons ir no dinozauru laikmeta, varbūt tad katru gadu pirkt jaunu samsung noti, lai ne*īstu, ka šī pēkšņi neaizdegsies? Katram ražotājam ir bijušas un būs problēmas, Tu šeit piekasies principa pēc….
    Par apdeitiem arī nemaz vari nerunāt, samsungs tikai nesen saprati, ka updeitus jācenšas nodrošināt ilgāk par diviem gadiem

    Krotow
    16.02.2022 19:06
    Reply to  Skābene

    Ja aizmirst par telefonu bikšu pakaļējā kabatā un apsēžas, izdzīvos tikai oriģinālā Nokia 3110.

    Skābene
    17.02.2022 09:54
    Reply to  Krotow

    Tas bija izturīgs telefons, mierīgi taisīju ar viņu aliņus vaļā! :D

    Basics
    16.02.2022 19:01

    Par kādu izturību jūs runājat? Pat lētie telefoni ir uztaisīti tā, ka odam nav kur snuķi iebāzt. Vai tiešām vajag telefonus, kurus var mest zemē un lēkāt pa to, lai tas skaitītos gana izturīgs?

    Reklāma