Web Analytics
More
    Reklāma

    “Netflix” šogad izlaidīs vismaz 70 filmas

    Jaunākie raksti

    Līdzīgi kā pērn arī 2022. gadā video straumēšanas serviss “Netflix” plāno izlaist vairākus desmitus jaunu filmu. Uzņēmums paziņojis, ka šogad skatītāju vērtējumam tiks nodotas vismaz 70 filmas, kas sanāk vairāk nekā viens kino vakars nedēļā. Tas ir mazākais, ko klienti būtu pelnījuši, ņemot vērā, ka “Netflix”, piemēram, ASV paaugstinājis cenas.

    Dažas no gaidāmajām filmām iespējams apskatīt zemāk esošajā trīs minūšu garajā treilerī, kurā redzami kadri no: mistikas komēdijas “Knives Out 2”, fantāzijas filmas “Slumberland”, kurā piedalās Džeisons Mamoa, filmas “Pinocchio”, trillera “The Gray Man”, asa sižeta filmas “Avengers: Endgame” un citām filmām.

    Reklāma

    Kā jau parasti “Netflix” cenšas piedāvāt skatāmo, ja ne katra gaumei, tad iepriecināt vismaz lielu daļu skatītāju. Šogad piedāvājumā būs dažādu žanru darbi – asa sižeta, komēdijas, drāmas, šausmu filmas un ģimenes filmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    azad
    05.02.2022 14:43

    Labāk izlaistu 7, bet tad nostrādātas un skatāmas. Šobrīd ir tikai kvantitāte. Daudzām ir laba ideja, bet beigās ķep ļep kaut kāds. Galvenais pieaicināt kādu slavenu aktieri, kādus plikumus ielikt un tik štancē. Rezultātā esi zaudējis 2h savas dzīves skatoties tos štancējumus.

    Rudolfs
    05.02.2022 19:03
    Reply to  azad

    Viņu bizness ir mēneša abonements. Tāpēc ir svarīga kvantitāte, ko var visa gada garumā izstiept.

    Reklāma