Web Analytics
More
    Reklāma

    “SpaceX” piedāvā “Starlink Premium” pakalpojumu, kas sniedz interneta ātrumu līdz 500 Mb/s

    Jaunākie raksti

    Turpinot attīstīt sava projektu “Starlink“, “SpaceX” nācis klajā ar jaunu pakalpojumu “Starlink Premium”, kas ļaus ātrgaitas satelītu interneta iespējas baudīt pavisam citā kvalitātē un ātrumā. Lietotāji saņems pakalpojumu ar manāmi augstāku veiktspēju, taču šāds prieks nebūs lēts un maciņam liks mirkt asarās.

    “Starlink Premium” pakalpojums solās sniegt interneta ātrumu pat no 150 līdz 500 Mb/s. Savukārt augšupielādes ātrums sasniegs 20 līdz 40 Mb/s, salīdzinājumam standarta plānā tie ir 10 līdz 20 Mb/s. Un tālāk cenas. “Starlink Premium” lietotājam mēnesī izmaksās 500 USD, salīdzinājumam standarta plāns maksā piecas reizes lētāk jeb 99 USD mēnesī. Taču tas nav viss. Papildus 2500 USD būs jāpiemet arī par nepieciešamo aprīkojumu.

    Reklāma

    “SpaceX” arī ziņoja, ka jaunais pakalpojums labāk darbosies “ekstrēmos laikapstākļos”. Tāpat par šo naudu klienti saņems prioritāru atbalstu visu diennakti. Uzņēmums informē, ka pieteikšanās “Starlink Premium” pakalpojumam esot atvērta, savukārt aprīkojuma piegādi ātrākie interesenti var sagaidīt vasaras sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    04.02.2022 12:10

    Vēl joprojām ir ģeogrāfiskais ierobežojums (internets nedarbosies ja esi tālāk par ~30 km no reģistrētās vietas)?

    Usinss
    04.02.2022 13:44
    Reply to  LAN

    Jap. Joprojām nestrādā pamata paka visiem, kas to vēlas. Viņi jau sola premium pakalpojumu, kuram 99% var preorderot. Naudu vispirms, pakalpojumu pēc tam.
    Viņi vienkārši paskatījās un parēķināja līdzi, ka viņiem jau pēc 3 gadiem ir jāmaina pirmie uzsūtītie satelīti, bet vēl nav visi 42k uzsisti gaisā… viņi nespēj tik ātri apgādāt ar satelītiem, ck viņi noveco.
    P.S.- un kur ir zaļie? Viņiem vajag padsmit lidoojumus ar raķeti kosmosā tikai lai nodrošinātu internetu.Viņu konkurenti spēj nodrošināt līdzīgus ātrumus (ap 100 Mbit/s) izmantojot nieka 3-35 satelītus. Protams, aizture ir 100-300ms, kas geimingam neder, bet pārējam pilnībā netraucē.

    Krotow
    04.02.2022 17:45

    Kaķi varēs sildīties pa dārgo :)

    Reklāma