Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi Rolls-Royce esošie modeļi līdz 2030. gadam kļūs pilnībā elektriski

    Jaunākie raksti

    Luksusauto ražotājs Rolls-Royce līdz 2030. gadam visus savus aktuālos modeļus pārveidos par elektroauto. Nākamgad pie klientiem vajadzētu nonākt pirmajam pilnībā elektriskajam Rolls-Royce modelim “Spectre”, bet pēc tam sekos citi.

    Kā intervijā Autocar pastāstīja autoražotāja vadītājs Tomass Millers-Otvos, aizvadītais gads bijis komerciāli sekmīgākais visā uzņēmuma vēsturē, tāpēc, lai turpinātu attīstību un uzņemto kursu, klientiem nepieciešams piedāvāt esošo modeļu elektriskās versijas. Viņš norāda, ka Rolls-Royce klientu vidējais vecums ir nokritis līdz 43 gadiem, turklāt klientiem jau ir kāds elektroauto, visbiežāk BMW vai Tesla.

    Rolls-Royce vadītājs neatklāja sīkākas detaļas par elektrifikācijas plāniem vai termiņiem, kad katrs konkrētais modelis saņems elektrisku versiju, taču viņš apstiprināja, ka visi pašreizējie modeļi tiešām saņems elektrisko versiju. Rolls-Royce ir relatīvi neliels autoražotājs, taču elektroauto attīstībā ieguldītie līdzekļi neliks krasi paaugstināt mašīnu cenas. Millers-Otvos atklāja tikai to, ka jaunajiem Rolls-Royce elektroauto būs milzīgs griezes moments, lai kompensētu līdzšinējā V12 motora iztrūkumu.

    Rolls-Royce Ghost apskats – baltās trifeles ar skābu kāpostu piegaršu

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma