Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mercedes EQC” īpašnieki Ķīnā sūdzas par problēmām ar elektromotoriem

    Jaunākie raksti

    Kā liecina ieraksti Ķīnas sociālās saziņas vietnēs, vismaz 68 “Mercedes EQC” elektroauto īpašnieki apvienojuši spēkus, lai nosūtītu vēstuli “Daimler” koncernam, pieprasot paskaidrojumus par problēmām ar “EQC” elektromotoriem.

    Kopīgajā paziņojumā norādīts, ka šo mašīnu īpašniekiem ieteikts nomainīt elektromotoru un visu bateriju pēc tam, kad vismaz viens no elektromotoriem attecieis strādāt. Neapmierinātie “EQC” īpašnieki vēlas, lai autoražotājs atzīst, ka pastāv problēma un to izskaidro, izsludinot pilnvērtīgu atsaukumu.

    Konkrētās elektroauto īpašnieku grupas dalībnieki norādījuši, ka kopumā vismaz 150 cilvēki informējuši par problēmām un ķīnieši ir neapmierināti ar ražotāja rīcību šajā situācijā. Lielākā daļa auto īpašnieku, kas saskārušies ar problēmām ziņo, ka mašīna rādījusi kļūdas paziņojumu, pieprasot papildināt dzesēšanas šķidruma daudzumu. Aptuveni mēnesi vai divus vēlāk sabojājās mašīnas elektromotors. Tāpat šajā laikā pamanīta strauja dzesēšanas šķidruma pazušana.

    Vācu ražotājam jau iepriekš bijušas tehniskas problēmas ar “EQC” tieši Ķīnas tirgū – pērn pārdoti vairāk nekā 6000 šī modeļa auto, taču ražotājam nācās atsaukt 800 auto, tiesa, problēma nav saistīta ar šo elektromotoru defektu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Basics
    24.01.2022 12:37

    Tiem, kas pasūta sūdus no aliekspreša, būtu jāapzinās ka arī viņi ir pielikuši roku pie ķīniešu neražas, radot tiem ienākumus no kuriem iegādāties šos neuzticamos auto. Booooo.

    Krotow
    24.01.2022 14:38
    Reply to  Basics

    Un ko darīt tiem, kuri aliekspresī pasūta derīgas lietas?

    Viesturs
    24.01.2022 13:20

    Ja nemaldos, tad konkrētājā modelī motors ir no Tesla.

    Janis
    24.01.2022 13:53
    Reply to  Viesturs

    Bet tu maldies.

    AC/DC
    24.01.2022 19:33
    Reply to  Viesturs

    Teslas motors (un arī bača) ir B klases Mersī, kas tika ražots laikā kad MB bija Teslas akcionāri.

    Reklāma