Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot varēs pārnest WhatsApp saziņas vēsturi starp Android un iOS

    Jaunākie raksti

    WhatsApp izstrādātāji beidzot varēt būt tikuši galā ar mūžseno problēmu, kas neļauj ērti pārvākties starp Android un iOS operētājsistēmām – tiek solīts, ka WhatsApp saziņas vēsturi nu būs visai vienkārši nokopēt starp šīm gana atšķirīgajām operētājsistēmām.

    WhatsApp 22.2.74 beta for iOS versijā atrasta šāda iespēja, bet pavisam sapriecāties nevajag, jo sarakstes vēstures kopēšana vēl nav pieejama, kā arī tā nebūs pavisam vienkārša.

    Reklāma

    Izskatās, ka WhatsApp sarakstes kopēšanai nāksies izmatot vada savienojumu vai arī privātu Wi-Fi, nevis Google Drive vai iCloud.

    Šobrīd vienīgā oficiālā iespēja pārcelt WhatsApp saraksti pastāv starp Apple iOS un Samsung viedtālruņiem. Turklāt sarakstes vēsturi var pārcelt tikai virzienā no iPhone uz Samsung. Pretējā virzienā to paveikt neizdosies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    w00t
    24.01.2022 14:57

    “Šobrīd vienīgā oficiālā iespēja pārcelt WhatsApp saraksti pastāv starp Apple iOS un Samsung viedtālruņiem. Turklāt sarakstes vēsturi var pārcelt tikai virzienā no iPhone uz Samsung. Pretējā virzienā to paveikt neizdosies.”
    Nav tiesa!
    To var izdarīt, to izdarīju no Samsung Galaxy Note 9 uz iphone 13. Tiesa, tas ir maksas pasākums – aplikācija – mobitrix Whatsapp

    Mmm
    24.01.2022 17:05
    Reply to  w00t

    Ar 3rd party appiem to var izdarīt, jā…bet tā vairs neskaitās oficiālā iespēja. Oficiālā nozīmē ar paša WhatsApp in-house tooli.
    p.s. es arī pārnesu no S8 uz iPhone 12 ar 3rd party tooli, neatceros ar kuru gan.

    Edgars
    24.01.2022 20:26

    Man pāris mēnešus atpakaļ nekādi neizdevās no iPhone uz samsung pārnest sarunu vēsturi. Laikam dunduks. :)

    Reklāma