Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” šogad atvērs savu pirmo fizisko apģērbu veikalu “Amazon Style”

    Jaunākie raksti

    Turpinot attīstīt jaunus biznesa virzienus, “Amazon” paziņojis, ka vēlāk šajā gadā Losandželosā atvērs savu pirmo fizisko apģērbu veikalu “Amazon Style”. Patiesi, tas solās būt “Amazon” stila veikals ar iekļautām augsto tehnoloģiju iespējām, sniedzot unikālu un mūsdienīgu iepirkšanās pieredzi, kurā būtiska loma atvēlēta mobilajai lietotnei.

    Tas, ar ko “Amazon Style” atšķirsies no citiem fiziskiem apģērbu veikaliem, ir iespēja iepirkties ar mobilās lietotnes palīdzību. Pircējam vairs nebūs manuāli jāmeklē kārotā apģērba izmērs vai krāsa. Izmantojot “Amazon Shopping App”, iespējams noskenēt uz cenu zīmes esošo QR kodu, lai pēc tam redzētu konkrētā apģērba gabala pieejamos izmērus, krāsas, atsauksmes un citu informāciju. Pēc tam caur lietotni izvēlēto preci var nosūtīt uz pielaikošanas kabīni vai uzreiz uz kasi.

    Reklāma

    Ar “Amazon Shopping App” pircējs var atvērt pielaikošanas kabīnes durvis, kurā jau atrodas visi izvēlētie apģērba gabali, un piemērīt tos. Tur pieejami arī skārienekrāni, kas ļaus uz vietas izvēlēties un pieprasīt papildus preces pielaikošanai. Balstoties uz izvēlēto apģērbu, mākslīgais intelekts ieteiks līdzīgas preces, kas varētu ieinteresēt.

    “Amazon” norāda, ka šajā veikalā būs pieejami krietni vairāk stilu nekā citos un simtiem zīmolu, kuru izvēlē uzņēmums balstījies uz dizaineru ieteikumiem un klientu atsauksmēm platformā “Amazon.com”. Šajā klāstā atrodami apģērbi no tādiem dizaineriem kā Oscar de la Renta, Altuzarra un La Perla. Vienlaikus daudzi luksusa zīmoli tomēr atteikušies no šādas sadarbības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma