Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī “Facebook” un “Instagram” plāno iesaistīties NFT biznesā

    Jaunākie raksti

    NFT trakumam pieņemoties spēkā, arī “Meta” pašreiz domā, kā izcelties šajā nozarē un panākt, lai lietotāji vairāk iesaistās tajā. “Financial Times” apgalvo, ka “Meta” pašreiz meklē veidus, kā lietotājiem izveidot, parādīt un pārdot savus NFT “Facebook” un “Instagram” platformās.

    Būtiska nozīme šajā projektā būtu arī “Meta” izstrādātajam digitālajam makam “Novi”, kas pašreiz jau tiek izmēģināts. “Novi” maka tehnoloģija nodrošinātu neatsveramu atbalstu darījumos ar NFT. Tāpat “Meta” arī apsver ideju palaist savu NFT tirgu, kur lietotājiem meklēt un pārdot savus NFT. Tāpat lietotājiem būtu iespēja, piemēram, radīt savas profila bildes kā NFT.

    Reklāma

    Lai arī šie plāni varētu ļoti iepriecināt daudzus NFT entuziastus, kā parasti vēl nekas nav skaidri zināms un arī pats projekts ir vēl diezgan miglā tīts. Tomēr, neskatoties uz daudzām neskaidrībām, “Meta” gatavojas straujai biznesa paplašināšanai metaversa un NFT virzienā. Ziņots, ka 12. janvārī uzņēmums ierosināja pieņemt darbā vairāk darbinieku un panāca, ka aptuveni simts cilvēku pāriet no “Microsoft”. Lai šāds pats scenārijs nepiemeklētu “Apple”, uzņēmums piedāvājis darbiniekiem treknus bonusus 50 000 līdz 180 000 USD apmērā + “Apple” akcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    22.01.2022 12:06

    – Who could have seen this coming?…
    – Anyone with half a brain

    Basics
    22.01.2022 12:44

    – What do you need to buy an NFT?
    – Typically, half a brain

    Last edited 2 years ago by Basics
    Krotow
    22.01.2022 21:03

    Piramīdu popularizēšana pēdējā laikā nāk modē. Žēl ka nav citas planētas, no kuras ar popkorna tūtu rokā noskatīties šajā cirkā.

    Es esmu
    22.01.2022 23:59
    Reply to  Krotow

    Kāds iesēj sēklu zemē, izaug stāds, to novāc, pārdod, tālāk to ved uz veikalu, un Tu nopērc. Piramīdas ir visur. Arī tavā darbā. Neatkarīgi no profesijas. Nebūtu piramīdas shēma, nevienam nebūtu nedz algas, nedz preces, nedz dzīves kādu tagad dzīvojam.

    digitalk
    23.01.2022 01:12
    Reply to  Es esmu

    Kāds iesēj sēklu zemē

    meli. tā nav piramīda, bet ieguldītā darba ķēde. katrs savā posmā ieliek savu darbu un nopelna par to. pircējam nākas samaksāt, jo to tas maksā. piramīda ir abjebons, un ja tu to nesaproti, tad… eee… man žēl. varbūt žēl, bet drīzāk nē…

    Last edited 2 years ago by digitalk
    Reklāma