Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” testē maksas satura iespējas

    Jaunākie raksti

    Unikāls saturs aizvien biežāk kļūst par ekstru, ko var atļauties tikai tie, kuriem ir lieka nauda. Arī “Instagram” drīzumā ne viss saturs būs par baltu velti. Kopā ar atsevišķiem satura veidotājiem ASV “Instagram” pašreiz testē maksas abonementu iespēju, kas vēlāk, piemēram, influenseriem ļaus gūt ienākumus no saviem “sekotājiem”.

    Paredzēts, ka sākotnēji satura veidotāji varēs publicēt dažas maksas tiešraides un storijus jeb īsos stāstus. Šo saturu varēs glabāt atsevišķi, tikai abonentiem paredzētā sadaļā. Maksas saturs no pārējā atšķirsies ar to, ka iezīmēts ar violetu aplīti. Arī pašu abonentu vārdiem blakus parādīsies violets simbols, kas tos atšķirs no pārējiem lietotājiem. Satura veidotāji to varēs redzēt komentāros, ziņojumos un citur, kur abonents komunicējis.

    Reklāma

    “Instagram” vadītājs Ādams Mosseri atklāj, ka nākotnē maksas abonementa funkcija varētu apaugt ar vēl citām iespējām. Piemēram, satura veidotāji varētu eksportēt savus abonentu sarakstus uz citām lietotnēm un mājaslapām.

    Satura veidotāji varēs paši brīvi izraudzīties abonementa cenu. “Meta” paziņojusi, ka vismaz līdz 2023. gadam satura veidotāji visu peļņu varēs paturēt sev. Tuvākajos mēnešos plānots paplašināt izmēģinājumu, iesaistot tajā vairāk satura veidotāju

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sekotājs
    27.01.2022 13:19

    Ļoti laba ideja!
    Būs labs līdzeklis man, lai atradinātu sevi no šīs aplikācijas lietošanas. Noteikti neesmu ieinteresēts maksāt par bildīti vai video.

    Morgen
    30.01.2022 03:31

    Instagram cenšas iekosties Onlyfans pīrāgā :D

    Reklāma