Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen gatavo jaunu, sportisku “Golf” versiju

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Volkswagen sociālās saziņas lietotnēs publicējis aptumšotu attēlu ar parakstu – “mēs izlaidīsim NFT (Notably Fast Transporter)”. Mašīna tiks prezentēta šā gada februārī, bet pagaidām ražotājs sīkāku informāciju neatklāj.

    Tumšajā attēlā saskatāms auto siluets, kas neapšaubāmi izskatās pēc aktuālās paaudzes “Golf” hečbeka ar jaunu jumta spoileri. Interneta lietotāji un auto žurnālisti jau spriež, ko tad autoražotājs varētu būt sagatavojis, visticamākajai šķietot teorijai par “Golf R Plus” modeli.

    Reklāma

    Šādai mašīnai ar aptuveni 400 zirgspēkiem pie klientiem vajadzēja nonākt jau iepriekš – pirmās idejas par vājprātīgi jaudīgu “Golf” radās nu jau pirms 10 gadiem, savukārt 2014. gadā ražotājs prezentēja “Golf R 400” konceptu, taču tas tika nolikts plauktiņā, sākoties “dīzeļgeitas” skandālam. Iepriekš Volkswagen vadītāji nespēja vienoties par šāda modeļa laišanu tirdzniecībā, jo “nevienam nevajag kompaktklases auto ar 400 zirgspēkiem”, taču uzņēmuma pašreizējais vadītājs Herberts Dīzs ir ieinteresēts motoru sporta projektos un viņš šādai mašīnai saredzot jēgu.

    Pastāv vēl vairākas teorijas, ko Volkswagen šeit ir sagatavojis, taču neatliek nekas cits, kā vien sagaidīt auto prezentāciju februārī. Jau tagad zinām, ka tas būs ātrs un jaudīgs auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    19.01.2022 10:02

    Šitais vācu kantoris (hgp-turbo.de) no tiem golfiem taisa diezgan labus ielas spridzekļus, pieļauju, ka rūpnīcā var uztaisīt to pašu, bet ar rūpnīcas garantiju.

    Kaspars Kultenis
    19.01.2022 10:25

    “motoru sports” ak jā, paldies @googletranslate

    Biteme
    19.01.2022 10:58

    Vai ta vajag? Golfu pircēju paaudze jau gatava pirkt altenvāgenus ar augsto sēdpozīciju, kādi vēl golfi. Savukārt tiem, kas grib dot mizā, golf nenozīmē ne tuvu to pašu, ko agrāko laiku pircējiem.

    Skābene
    19.01.2022 12:39
    Reply to  Biteme

    Tas tiesa, Yaris GT manā skatījumā ir interesantāks mizojamais aparāts par Golfu.

    Reklāma