Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā “Fiat Panda” tēmēs uz “pieejamākā elektroauto” statusu

    Jaunākie raksti

    Stellantis koncerna sastāvā ietilpstošā Fiat zīmola vadītājs Olivers Fransuā izteicies, ka jaunās paaudzes “Fiat Panda” ir pavisam netālu un tā būs pilnībā elektriska. Turklāt, jaunās paaudzes modelis tēmēs uz “pieejamākā elektroauto” statusu. Tas tulkojams arī kā “lētākais elektroauto”. Šobrīd šo nišu aizpilda “Dacia” un viņu elektriskais “Spring”, kuru nupat apskatījām. 

    Jaunais modelis tikšot prezentēts jau pavasarī un piedāvājumā tas iekārtosies zem jau esošā “Fiat 500e”, vismaz cenas ziņā noteikti. Šī modeļa mērķis ir “atmodināt guļošo milzi”, par kādu Fransuā uzskata sevis vadīto autoražotāju. “Mēs pat vēl neesam sākuši modināt milzi,” saka uzņēmuma vadītājs.

    Tiek gaidīts, ka mašīna būs izteikti balstīta “Fiat Centoventi” konceptā, kas tika prezentēts 2019. gadā. Autoražotājs plāno samazināt izmaksas un radīt modulāru uzbūvi ar minimālistisku krāsu izvēli un citām niansēm, taču Fiat sola, ka klienti savas mašīnas tāpat varēs pielāgot pēc savām vēlmēm. Tolaik tika solīti četri jumta varianti, četri bamperu veidi un arī četras krāsas, taču nav zināms, kas un kā beigu beigās nonāks ražošanā.

    Fransuā apzināti gatavojis augsni savam jaunajam elektroauto modelim. “Tieši tāpēc es “500” sākumā piedāvāju kā kabrioletu – dārgais gals, pilns ar ekstrām, maksā 30 tūkstošus eiro. Dienā, kad iepazīstināšu ar jauno “Panda”, visticamāk, izdarīšu pretējo – iepazīstināšu ar visplikāko iespējamo versiju, kurai būs neticama sākumcena,” stāsta Fiat vadītājs.

    Pagaidām atliek gaidīt, kad Fiat iepazīstinās ar savu jauno modeli, un cik dārgs tas beigu beigās būs.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma