Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen autonomie taksometri gaidāmi jau 2025. gadā

    Jaunākie raksti

    Volkswagen paziņojis par plāniem jau 2025. gadā piedāvāt ID.Buzz mikroautobusus aprīkot ar SAE Level 4 pašbraukšanas iespējām, lai tie varētu darboties pilsētās par taksometriem. SAE Level 4 pašbraukšanas iespēja ir tieši paredzēta tam, ka automašīna spēj pati pārvietoties pa pazīstamiem ceļiem un izvēlēties pati maršrutus.

    SAE Level 4 pašbraukšanas iespēja arī paredz to, ka cilvēkam nekad nenāktos pārņemt mašīnas vadību, mašīna pati prastu apbraukt šķēršļus, izvēlēties maršrutus un pārvietoties satiksmē. SAE Level 4 pašbraukšanas iespēju klāstā var būt un var arī nebūt fiziska stūre un pedāļi, ko var izmantot cilvēks.

    Reklāma

    ID.Buzz mikroautobusi ar SAE Level 4 pašbraukšanas iespējām ne tuvu vēl nav gatavi, tos tik drīz nebūs iespējams izsaukt parasta taksometra vietā. Argo AI pašbraukšanas tehnoloģijas jau tiek izmēģinātas sešos štatos ASV, bet drīzumā tiek plānots uzsākts testus Minhenē (Vācija) un Pensilvānijā (ASV).

    Volkswagen gan šobrīd arī ar parastiem ID.Buzz mikroautobusiem neiet tik labi, kā varētu vēlēties – ražotājs jau iepriekš atsauca paziņojumu par ID.Buzz mikroautobusu nonākšanu dīleru salonos 2022. gadā. Bet vēl arvien tiek plānots, ka ID.Buzz mikroautobusi būs pieejami kaut kad nākamajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    14.05.2021 16:54

    Raf ar vajadzētu saņemties un izlaist elektrisko raf Sprīdītis

    Reklāma