Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo sadarbosies ar Qualcomm auto multimediju sistēmu izstrādē

    Jaunākie raksti

    Zviedru autoražotājs Volvo paziņojis, ka izmantos 3. paaudzes “Qualcomm Snapdragon” digitālā kokpita tehnoloģiju, kas darbinās Volvo mašīnu multimediju sistēmu. Kopā ar Google izstrādāto “Android Automotive Operating System” jeb AAOS, Volvo plāno piedāvāt ātrāku un labāku multimediju sistēmu savos un arī Polestar zīmola elektroauto.

    Qualcomm oficiālajā paziņojumā norāda, ka uzņēmums sadarbojies ar Volvo sistēmas izstrādē, kas nodrošinās 2,5 reizes labāku kopējo sistēmas darbību. Jaunā sistēma nodrošināšot 5-10 reizes ātrāku grafisko apstrādi un 2,5 reizes ātrāku digitālo signālu apstrādi. Izmantojot Google AAOS sistēmu, brīvroku režīmā varēs izmantot “Google Assistant” un “Google Maps”.

    Uzņēmumi uzsver, ka sistēma nepārtraukti tiks uzlabota, bet klienti jaunumus saņems ar attālinātajiem atjauninājumiem (over-the-air). Drīzumā tiek gaidīts jauns Volvo elektriskais krosovers, taču pagaidām nav oficiāli apstiprināts tā prezentēšanas laiks. Pagaidām nav nosaukts precīzs brīdis, kad šī jaunā sistēma nonāks mašīnās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma