Web Analytics
More
    Reklāma

    Rivian plāno veidot arī elektrovelosipēdus

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Rivian tikai nupat sācis piegādāt savas pirmās elektriskās mašīnas, tomēr uzņēmums meklē arī citus darbības laukus – kā liecina Rivian pieteikums, uzņēmums plāno paplašināt savas preču zīmes izmantošanu, lai iesaistītos elektrisko velosipēdu ražošanā.

    Nereti kompānijas piesaka preču zīmes, bet tās nekad neizmanto, taču Rivian iesaistīšanās elektrovelosipēdu ražošanā būtu samērā loģiska – kaut vai tāpēc, ka to varētu piedāvāt kā papildopciju Rivian elektiskajam pikapam “R1T”. Rivian nekautrējas piedāvāt dažādas papildopcijas saviem klientiem, piemēram, par 5000 dolāriem auto saņems izvelkamu virtuvi. Tajā iebūvēta gan indukcijas virsma, gan ūdens krāns.

    Elektiskus velosipēdus piedāvā arī citi autoražotāji – Porsche prezentēja divus elektriskos divriteņus kopā ar “Taycan Cross Turismo” modeli, arī BMW ir sākuši piedāvāt elektriskus velosipēdus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Terinks
    13.01.2022 21:10

    Rivian varētu uzražot un pārdot kaut vienu automašīnu. Pašlaik tas ir uzpūsts burbulis, līdzīgs Nikola, vai Theranos afērām… 🤭🤭🤭

    Roberts
    23.08.2022 13:44
    Reply to  Raivis Terinks
    Reklāma