Web Analytics
More
    Reklāma

    “Intel” pie sevis pārvilina vadošu “Apple” M1 čipa speciālistu

    Jaunākie raksti

    Zinoši, čakli un visādā citādā ziņā labi darbinieki ir liela vērtība, par kuriem nereti uzņēmumi plēšas savā starpā. Savu mazo uzvaru šī gada sākumā izcīnījis arī “Intel” piesaistot inženieri, kurš vēl nesen strādāja pie jaunā “Apple” procesora izstrādes un bija atbildīgs par kompānijas veiksmīgo pāreju no “Intel” uz M1 procecoriem.

    “Apple” nu jau bijušais inženieris Džefs Vilkokss (Jeff Wilcox) iepriekš ieņēma “Mac” arhitektūras direktora posteni un vadīja M1 procesora izstrādes komandu. Taču šonedēļ “Linkedin” pazibēja informācija, ka viņš ieņēmis jaunu amatu un kļuvis par “Intel” klientu SoC (Service Organization Control) arhitektūras komandas vadītāju un būs atbildīgs par SoC arhitektūru visos “Intel” klientu segmentos. Strādājot “Apple”, Vilkokoss bija atbildīgs par Mac sistēmas arhitektūru kopumā, kā arī “signālu un jaudas integritāti”.

    Būtiski, ka Vilkokss arī iepriekš strādājis “Intel”, taču 2013. gadā nolēma pievienoties “Apple”, kur nostrādāja astoņus gadus. “Apple” labā viņš izdarīja daudz, veiksmīgi vadot pāreju no “Intel” uz M1, M1 Pro un M1 Max procesoriem, ko nu jau varam izmēģināt jaunākajās “Apple” ierīcēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.01.2022 10:55

    Diezgan tipisks laba menedžera pārvilkšanas gadījums no viena uzņēmuma uz otru. Taču informāciju par Apple Mx procesoru tehnisko pusi viņš līdz nepaņems.

    KKTK
    12.01.2022 10:59

    Varbūt pieminēsim, ka pirms Apple viņš strādāja Intel! :D

    Reklāma