Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē mazu un viegli pārnēsājamu projektoru Freestyle

    Jaunākie raksti

    Samsung beidzot papildinās savu produktu klāstu ar ne tikai augstas kvalitātes televizoriem un flagmaņu telefoniem, bet CES 2022 ietvaros atklāts mazs un ērti lietojams portatīvais projektors Freestyle.

    Freestyle patiešām ir mazs, jo tā svars ir 830 grami. Tas būs spējīgs attēlot 1080p izšķirtspējas attēlu izmērā no 30 līdz 100 collām. Tiesa, tas nebūs pārāk spožs – 550 lūmeni, kas nozīmē, ka to nāksies lietot tumšā telpā. Dizainiski tas atgādinās statīvā iekārtu mucu. Ērto lietošanu nodrošinās tas, ka projektors būs aprīkots ar auto fokusu, auto līmeņošanu, kā arī automātiski pielāgos attēla izmēru.

    Reklāma

    Papildu tam projektors būs aprīkots ar iebūvētiem skaļruņiem, kas būs spējīgi sniegt 360 grādu skaņas efektu. Freestyle varēs vadīt ar balss vadību, kas to padarīs vēl mobilāku. Tāpat tas būs aprīkots ar Tizen operētājsistēmu, ko Samsung izmanto savos televizoros, līdz ar to varēs ērti skatīties ierastos straumēšanas servisus. Projektoru, protams, varēs savienot ar HDMI un USB-C pieslēgvietām, un pamata kontroles pogas atradīsies arī uz pašas iekārtas.

    Samsung mazais projektors īsti nebūs paredzēts augstākās izšķirtspējas filmu baudīšanai savā mājvietā, tomēr par 899 dolāriem varēs iegūt mazu, portatīvu projektoru, ko būs ērti izmantot ikdienā ar noteiktas kvalitātes attēlu. Pagaidām tas ir pieejams iegādei ASV, bet tuvākajos mēnešos parādīsies arī citos tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    08.01.2022 02:54

    Raka maka fon

    Basics
    08.01.2022 10:58

    Lūmeni apgaismo būlciņas

    Basics
    08.01.2022 12:05

    Garais ū ir pārvērtēts.

    Krotow
    09.01.2022 18:49

    Verķis urlām ar ko podjezdā uz sienas zem tuca pronu skatīties.

    Reklāma