Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” ļaus atbloķēt “Android” ierīces ar “Wear OS” viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Ātrākas ierīces atbloķēšanas iespējas “Google” ieviesa jau 2015. gadā operētājsistēmā “Chrome OS”. Toreiz “Chromebook” lietotāji saņēma ātrāku datora atbloķēšanas iespēju “Smart Lock”, kas bija laba pārmaiņa pēc nogurdinošās PIN kodu un paroļu rakstīšanas. Taču kopš tā laika nekas jauns no uzņēmuma puses šajā jomā nav parādījies. Laiks to mainīt, tāpēc “Google” šī gada “CES 2022” tehnoloģiju izstādē nākusi klajā ar plašām “Android” ierīču integrācijas iespējām, tostarp ātru ierīču atbloķēšanu, izmantojot “Wear OS” viedpulksteni.

    Drīzumā “Android” ierīču lietotājus sagaidīs patīkamas pārmaiņas dzīvē. “Google” paziņojusi, ka “Wear OS” īpašnieki varēs atbloķēt savu “Chromebook” datoru, “Android” telefonu vai planšetdatoru, vienkārši paturot tuvumā ar tiem savienoto viedpulksteni. Pirms tam gan pulkstenī jāiestata piekļuves kods, kas novērsīs situācijas, kad ierīces bez vajadzības tiek atbloķētas.

    Reklāma

    Ļoti iespējams, daudziem tā bijusi ilgi gaidīta funkcija, kas ļaus nedaudz pietuvoties “Apple” ekosistēmai, kur esošās ierīces lieliski pazīst viena otru un ātri savienojas, kad tas nepieciešams. “Google” vēl ir, kur tiekties šajā ziņā. Esam jau rakstījuši, ka, piemēram, “Apple” dod iespēju lietotājiem atbloķēt savu “iPhone”, izmantojot ar to savienoto “Apple Watch”. Vēl jo labāk, ka viss iespējams arī tad, kad uzlikta sejas maska.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma