Web Analytics
More
    Reklāma

    “Wemo” izziņo viedo durvju zvanu, kas domāts vienīgi “Apple” faniem

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Wemo”, kas piedāvā viedās mājas gadžetus, tehnoloģiju izstādē “CES 2022” izziņojis “Wemo Smart Video Doorbell” – ar kameru aprīkotu gudro durvju zvanu. Solīts, ka tas būs lielisks “Apple” ekosistēmas papildinājums, un paredzēts lietošanai vienīgi kopā ar “Apple HomeKit Secure Video” risinājumu.

    Šim viedajam durvju zvanam ir 178 grādu telpas aptvere un 4MP augstas izšķirtspējas kamera ar nakts redzamības un tālummaiņas iespējām. Tas, kas īpaši atšķir ierīci no līdziniekiem – to var izmantot tikai “Apple” lietotāji. Durvju zvans savienots ar “Apple HomeKit Secure Video” sistēmu un to var pārvaldīt, izmantojot lietotni “Home”, ko instalē “iPhone”, “iPad” vai “Mac” ierīcēs.

    Reklāma

    “Wemo” durvju zvans spēj identificēt cilvēkus, dzīvniekus, transportlīdzekļus, sūtījumu piegādātājus un attiecīgi nosūta lietotājam paziņojumu par to. Tā kā durvju zvans ir savienots ar “HomeKit Secure Video”, tas, izmantojot “Apple” sejas atpazīšanas programmatūru, var automātiski atpazīt konkrētus ciemiņus, kurus lietotājs atzīmējis fotogalerijā vai kurus identificējusi “Home” lietotne. Izmantojot “HomeKit Secure Video”, lietotājs var arī analizēt videoierakstus. Ja iegādāsies “iCloud+” abonementu, ieraksti “Home” lietotnē tiks droši uzglabāti desmit dienas.

    Jāpiebilst, ka “Wemo Smart Video” viedais durvju zvans pieejams iepriekšpasūtīšanai jau tagad par 250 ASV dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma