Web Analytics
More
    Reklāma

    Chrysler demonstrē “Airflow” konceptu, kas iezīmē ražotāja elektrisko nākotni

    Jaunākie raksti

    Pēdējo pāris gadu laikā Chrysler sniedzis mājienus par topošu elektroauto prototipu, bet nu ražotājs to arī beidzot atrādījis – nosaukts vienkārši par “Airflow” konceptu, jaunais modelis esot ļoti tuvu ražošanas versijai, tādējādi iezīmējot autoražotāja elektrisko nākotni. Šis kļūs par pirmo Chrysler elektrisko auto, tam nonākot ražošanā līdz 2025. gadam.

    Chrysler pārāk neaizrāvās ar dažādu tehnisko parametru izziņošanu – zināms tas, ka auto aprīkots ar diviem elektriskajiem motoriem, katram attīstot 201 zirgspēku – viens novietots uz priekšējās ass, otrs uz aizmugurējās, nodrošinot pilnpiedziņu. Arī precīza bateriju ietilpība nav zināma, bet ražotājs sola, ka tai vajadzētu būt ap 600 kilometriem ar vienu uzlādi. Tāpat mašīna būs aprīkota ar “Level 3” autonomās braukšanas palīgsistēmām.

    Chrysler gan nav apgalvojis, ka tieši šis koncepts nonāks ražošanā, taču ražotājs ir solījis, ka pirmās elektriskās mašīnas parādīsies līdz 2025. gadam un šis ir viņu pirmais reālais solis šajā virzienā. Līdz 2028. gadam Chrysler būtu jākļūst par pilnībā elektrisku zīmolu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma