Web Analytics
More
    Reklāma

    “McDonald’s” dažās savās ēstuvēs Ķīnā uzstādījis velotrenažierus

    Jaunākie raksti

    Pārāk bieži dodoties pusdienot “McDonald’s”, ir liela iespēja agrāk vai vēlāk iedzīvoties liekajā svarā. Papildus kustības visiem nāk par labu, tāpēc, mudinot klientus būt aktīvākiem, “McDonald’s” savās ēstuvēs sācis uzstādīt īpašus velotrenažierus. Kā pirmie šo iespēju kopš septembra var izmantot klienti Ķīnā.

    Iespējams, šis jauninājums tik ātri nesasniegtu pasauli, ja “TikTok” nebūtu ievietots video, kurā redzams, kā kāda sieviete ieturas ar burgeru un kolu un vienlaikus aktīvi izmanto velotrenažieri, kas piestiprināts pie galda. Šis video Ķīnā ātri vien guvis milzu popularitāti, pāris dienās savācot 35 miljonus skatījumu un izsaucot apbrīnu cilvēku vidū.

    Reklāma

    Velotrenažieris pilda ne tikai šo pamata funkciju. Lietotāji, vingrojot uz tā, arī ģenerē elektrību, ko pēc tam var izmantot telefona un citu ierīču uzlādei. Bez tā visa velotrenažieri veidoti no otrreizēji pārstrādātas plastmasas un veicina videi draudzīgu dzīvesveidu.

    Pašreiz šādu klientu pieredzi “McDonald’s” sniedz divās savās ēstuvēs Ķīnā. Tur līdz šim uzstādīti desmit velotrenažieri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    23.12.2021 16:37

    pamīsies un ies pēc vēl viena burgera,
    bizness rullē

    Alberts Kviesis
    23.12.2021 21:02

    fufcix – rullē ir labākais šī biznesa apzīmējums. Cik tad norullēs? max. 50 kCal? Uzēd 1000 un notin 50. Forši

    bobis
    24.12.2021 17:45

    Varbut fitnesistus un vegas tas pievilinas, bet ne standarta resnulus, kas to burgeru biznesu uztur. Ja parveidos burgernicas par interneta kafeijnicam, ta ir cita lieta, uzruka online speli, tai pasa laika kolu ar burgeru uzrij.

    bobis
    24.12.2021 17:48

    Kad ko kaitigu apedi un pec tam fiziski piepulejies, pirma vieta kur gribi iet ir nolaist kluci lielas sapes.

    Reklāma