Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon, Meta un citi sāk atteikties no CES 2022 apmeklēšanas klātienē

    Jaunākie raksti

    Amazon.com Inc., Meta Platforms Inc., Pinterest Inc., Twitter Inc. un pat vairāki lielie tehnoloģiju ziņu tirgus spēlētāji paziņojuši, ka nākamā gada sākumā gaidāmo CES 2022 klātienē neapmeklēs un savus stendus tur neuzstādīs. Visam pamatā ir kārtējais Covid-19 uzliesmojums.

    Vēl arvien tiek plānots, ka CES 2022 klātienē norisināsies, bet būs ierobežots apmeklētāju un dalībnieku skaits. Dalībnieku skaits gan ar katru dienu samazinās, tiem pārejot uz tiešsaistes prezentācijām.

    Reklāma

    CES sponsors T-Mobile US Inc. vakar paziņoja, ka jau šobrīd tiek plānots samazināt cilvēku skaitu, kas piedalās un apmeklēs CES 2022 klātienē.

    Nvidia jau uzreiz paziņoja, ka CES 2022 klātienē nepiedalīsies, bet AMD dosies uz CES 2022 klātienē ar samazinātu darbinieku skaitu. Samsung paziņojuši, ka vēl plāno CES 2022 klātienē, bet uzņēmums uzmanīgi seko līdzi notikumiem pasaulē.

    Sony, Google, OnePlus, HTC ar Vive un daudzi citi mazākie ražotāji nav pametuši CES 2022 klātienes kuģi. Bet The Verge, Engadget, TechCrunch un CNET paziņojuši, ka savus darbiniekus uz Lasvegasu nesūtīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma