Web Analytics
More
    Reklāma

    Ducati izrāda elektriskā sacīkšu motocikla prototipu, ar kuru startēs “MotoE” čempionāta dalībnieki

    Jaunākie raksti

    Itāļu motociklu ražotājs Ducati beidzot oficiāli izrādījis elektriskā motocikla prototipu, kas sniedz pirmo ieskatu tajā, kāds motocikls kļūs par “MotoE” čempionāta oficiālo motociklu. Līdz šim braucēji šajā sacīkšu seriālā sacentās ar “Energica Ego Corsa” motocikliem, bet no 2023. gada visi pārsēdīsies uz Ducati ražojumiem.

    Paziņojums par “MotoE” pāreju uz Ducati motocikliem tika publicēts vien pirms diviem mēnešiem, bet tagad itāļu ražotājs sniedzis ieskatu tajā, kas gaidāms. Motocikla prototips nosaukts par “V21L” un tas aizvadīja vairākus demonstrācijas apļus Marko Simončelli vārdā nosauktajā Misano trasē.

    Ducati e-mobilitātes direktors Roberto Kanē norādījis, ka šis projekts ir unikāls, ņemot vērā nepieciešamos parametrus un sniegumu, kā arī īso izstrādes laiku. Viņš norāda, ka projekts nebūt nav pabeigts un priekšā vēl daudz darba, taču šis ir pamats visam, kas sekos tuvāko mēnešu laikā, ražotājam veicot intensīvu testēšanas un attīstības programmu.

    Lai arī Ducati nepakautrējās motociklu atrādīt darbībā fotokamerām, nav informācijas par tā tehniskajām īpašībām. Iepriekš izmantotie “Ego Corsa” sacīkšu laikā spēja attīstīt 257km/h, izmantojot 110kW elektromotoru, kas attīsta 220Nm griezes momentu. Arī publicētajos attēlos nav redzams, ko Ducati ir iecerējis, jo viss paslēpts zem motocikla paneļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma