Web Analytics
More
    Reklāma

    Waze kartē sāk pievienot elektroauto uzlādes vietas

    Jaunākie raksti

    Waze ASV sākusi beidzot pievienot elektroauto uzlādes stacijas. Iepriekš Waze rādīja tikai degvielas uzpildes stacijas, bet nu varēsi kartē redzēt arī elektroauto uzlādes vietas. Pie mums pagaidām Waze var atrast tikai degvielas uzpildes stacijas.

    Waze cenšas kļūt arvien draudzīgāka elektroauto īpašniekiem. Gada sākumā Waze uzsāka sadarbību ar Volkswagen, kad ražotājs izlaida ID.4 elektroauto modeli. VW ID.4 vari arī izvēlēties kā sava auto apzīmējošo ikonu Waze lietotnē.

    Google Maps un Apple Maps jau šobrīd ļauj meklēt un navigēt uz tuvāko elektroauto uzlādes punktu. Google Maps pat daudzviet pasaulē parāda, cik daudzas elektroauto uzlādes vietas konkrētajā uzlādes stacijā ir pieejamas brīvas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DimanC
    20.12.2021 09:31

    Blēņas gan nevajadzētu rakstīt. Ja zin kā meklēt, elektroauto uzlādes punktus var itin viegli atrast Latvijas Wazē. Waze ir community-driven saturs un community jau ir parūpējusies, lai būtu atrodamas šīs stacijas.

    _20211220_092736.JPG
    Kursors.lv
    20.12.2021 10:59
    Reply to  DimanC

    Nu, neder “ja zin kā meklēt”! Kāpēc cilvēkam jāveic lieki danči? Līdz šim Waze elektrouzlādes stacijas bija nosacīti atrodamas un nekad nebija skaidrs, cik aktuāla ir šī informācija.

    Reklāma