Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei AppGallery veikalā tagad pieejama arī Revolut lietotne

    Jaunākie raksti

    Huawei lietotņu veikals AppGallery izziņo sadarbības uzsākšanu ar vienu no pasaules lielākajiem finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem Revolut, lai savai daudzveidīgajai, globālajai lietotāju auditorijai nodrošinātu piekļuvi vēl plašākai mobilo banku pakalpojumu izvēlei.

    “Mēs esam gandarīti, ka mūsu globālajai AppGallery auditorijai varam piedāvāt lietotni ar tik aizraujošām funkcijām, kādas piedāvā Revolut. Šī sadarbība nodrošinās 560 miljoniem AppGallery ikmēneša aktīvajiem lietotājiem piekļuvi Revolut vienotajam finanšu pakalpojumu klāstam,” stāsta Gunta Kursiša-Butkāne, “Huawei Mobile Services” Biznesa attīstības vadītāja Latvijā.

    Reklāma

    Par godu sadarbības uzsākšanai, Revolut piedāvā AppGallery lietotājiem līdz pat diviem mēnešiem bezmaksas premium abonēšanas piedāvājumu, kura sākotnējā vērtība parasti ir 29,38 eiro (24,99 GBP). Piedāvājums ir pieejams Latvijā un 25 citās Eiropas valstīs no 16. decembra līdz mēneša beigām.

    AppGallery paplašina mobilo banku pakalpojumu pieejamību

    Revolut ir viens no lielākajiem finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem pasaulē, kas kopš 2015. gada darbojas vairāk nekā 35 pasaules valstīs. Tāpat kā AppGallery, arī Revolut ar aizrautību iesaistās globālās finanšu pratības veicināšanā, un rosina lietotājus pārlūkot savas finanses atbildīgi un droši. Ar savu estētiski pievilcīgo lietotni un nevainojamu lietotāja pieredzi Revolut ir apņēmies vienkāršot finanses ikvienam, izmantojot pilnībā uz lietotāju orientētu pieeju.

    Gan Huawei, gan Revolut ir apņēmušies ieviest inovācijas, un to mērķis ir nodrošināt labākus finanšu pakalpojumus patērētājiem un juridiskajām personām. Revolut vienotā platforma ir izstrādāta, domājot par lietotāja pieredzi, aicinot klientus redzēt un pārvaldīt visas savas finanses vienuviet, izmantojot visaptverošu pārskatu par ienākumiem, izdevumiem, uzkrājumiem un ieguldījumiem.

    Klientu drošība joprojām ir galvenā prioritāte

    Revolut galvenā prioritāte ir patērētāju drošība. Godalgotās uzņēmuma pretkrāpšanas un drošības sistēmas ir izstrādātas tā, lai, izmantojot lietotni AppGallery, lietotāju nauda būtu drošībā visu diennakti. AppGallery ir arī savs drošības protokolu kopums, kas nodrošina finanšu drošību, un tos partneri var izmantot, uzsākot darbību platformā.

    Revolut ir integrējis vairākus Huawei inovatīvos HMS pamatkomplektus, tostarp tos, kas galvenokārt vērsti uz drošības uzlabošanu, piemēram, drošības noteikšanas komplektu, informētības komplektu un identitātes pasargāšanas komplektu. Izvēloties šos rīkus, lai vēl vairāk uzlabotu lietotni, Revolut klienti var justies droši par savu datu glabāšanu, privātuma aizsardzību un stabilu aizsardzību pret iespējamiem drošības apdraudējumiem. Revolut komanda izvēlējās arī integrēt Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit un Nearby Services Kit komplektus, lai nodrošinātu optimālu pieredzi klientiem, kuri lejupielādē lietotni, izmantojot AppGallery.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    20.12.2021 15:43

    vai Revolut appu varēs atrast pēc atslēgvārdiem «Zilā austere»? kartes dizains ar apgānītu varavīksni jau ir.

    Krotow
    21.12.2021 14:14
    Reply to  digitalk

    LOL Revolut taču ir angļu kompānija. Un tā tauta jau ir sačakarēta. Būtu redzējis kā Londonā izskatījās 2019. jūlija sākumā :D

    Last edited 2 years ago by Krotow
    Basics
    22.12.2021 08:43
    Reply to  Krotow

    Angļu, kā tad.

    rikuku
    21.12.2021 11:08

    Ļoti patīkami, ka uzņēmums izrāda lojalitāti lielai daļai sabiedrības. Vecās paaudzes fosilie viedokļi drīzumā būs liels retums, pasaule kļūs cilvēcīgāka.

    ggggg
    21.12.2021 14:40
    Reply to  rikuku

    Manuprāt, Revolut tikai cenšas ielēkt trendā.

    Rikikī
    21.12.2021 15:01
    Reply to  ggggg

    Mjā, kamēr Latvija noķers pārējās vakstis cilvēktiesību jomā, tikmēr paies daudz gadi, taču tas notiks un varēsim aizmirst par neesošām “latviskajām tradīcijām”. Poļi, starp citu, šīs “tradīcijas” pārdeva par pāris miljoniem Eiropai. Tā kā nākotne izskatās spoža visiem, ne tikai narcistiskākajai daļai.

    Hjvam
    22.12.2021 00:34
    Reply to  Rikikī

    Ar narcistiskāko daļu, pieļauju, domā strīpotā karodziņa vicinātājus?

    Reklāma