Web Analytics
More
    Reklāma

    “FedEx” sāk saņemt savus elektriskos piegādes furgonus

    Jaunākie raksti

    “FedEx” saņēmis pirmos piecus “General Motors” izstrādātos un ražotos elektriskos piegādes furgonus, tiesa, kopējais pasūtījuma apjoms ir 500 furgoni. Uzņēmums apņēmies jau līdz 2040. gadam visā pasaulē nodrošināt pilnībā elektrisku piegādes transportu, vienlaicīgi sasniedzot arī klimatneitralitāti.

    Viens no “FedEx” ilgtspējas nodaļas vadītājiem Mičs Džeksons oficiālajā paziņojumā norāda, ka šie transportlīdzekļi iezīmē vēsturisku brīdi, kas noticis, pateicoties divu vadošo ASV uzņēmumu sadarbībai. Viņš arī uzsver, ka šis ir pirmais solis, lai “FedEx” sasniegtu savus izvirzītos ilgtspējas mērķus.

    “FedEx” preču piegādei izmantos “Brightdrop EV600” furgonus, kuri pēdējā laikā intensīvi izmēģināti darbībā. “Brightdrop” ir “General Motors” koncerna izveidots apakšzīmols, tā vadītājam Trevisam Kacam norādot, ka “EV600” ir transportlīdzeklis, kas “GM” koncerna vēsturē no koncepta visātrāk nonācis līdz ražošanai.

    Furgonā ir 17 kubikmetri vietas kravai, bet ar vienu uzlādi tas spēj veikt apmēram 400 kilometrus. Kravas nodalījumam ir īpaša drošības sistēma, tāpat furgons aprīkots ar standarta braukšanas un parkošanās palīgsistēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma