Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” pielāgos produktu dizainu gada krāsai 2022

    Jaunākie raksti

    Globālās krāsu standartizācijas sistēmas “Pantone” krāsu eksperti par gada krāsu  2022.gadam izvēlējušies “Very Peri”. Tehnoloģiju uzņēmumus “Microsoft” paziņojis, ka tai pielāgos populārākos produktus, sniedzot lietotājiem vairāk iespēju veidot personalizētu vidi un dokumentus.

    “Pantone Inc.”, globālā krāsu standartizācijas korporācija, par 2022.gada gada krāsu izvēlētais Very Peri  ir siltu un košu toņu kombinācija. Kā norāda “Pantone Inc.”, šī jaunā krāsa, kas saņēmusi kodu Pantone 17-3938 Very Peri, ir vairāku izteiksmīgu toņu kombinācija – dinamiski zilā, purpursarkanā un sarkanā, kas kopā simbolizē gan uzticību un pastāvīgumu, gan enerģiskumu  un kaisli.

    Reklāma

    Jaunas krāsa fontiem, 3D emocijzīmēm, Windows ekrānsaudzētājiem un Teams foniem

    “Microsoft” sadarbībā ar “Pantone Inc.” jau paziņojis par jaunā Very Peri iekļaušanu populārāko Microsoft 365 produktu dizainā. Very Peri būs pieejams fontiem, 3D emocijzīmēm, sadarbības platformas Teams foniem, interneta pārlūka Edge motīviem, PowerPoint prezentācijām un citiem produktiem. Very Peri krāsas elementus satur arī jaunie Windows ekrānsaudzētāji.

    Very Peri šobrīd ir pieejams kā jauns dizains, personalizējot pārlūkprogrammu Edge. Tā izstrādātāji norāda, ka šī krāsa labi saskan ar cilvēku nepieciešamību pēc pandēmijas piedzīvot vairāk rotaļīguma un emociju gan darbā, gan brīvajā laikā. Dizainā izmantojot jauno krāsu, autori smēlušies iedvesmu no daudziem avotiem: pilnmetrāžas filmām, ceļojumu iespaidiem, mūzikas, skaistuma un modes industrijām. Very Peri lietojumu ietekmējušas arī jaunās tehnoloģijas, kā arī materiāli, tekstūras un efekti, kas šobrīd ienāk mūsu ikdienā. Pēc “Pantone Inc.” dizaineru domām, jaunā Very Peri krāsa simbolizē inovācijas, svaigumu, enerģiju un uzticamību.

    „The Balancing Act”, krāsu palete ar gada krāsu 2022, pieejama “Power Point” slaidu dizainam

    Krāsas ir viens no svarīgākajiem elementiem personalizētas vides, personalizētu prezentāciju un dokumentu izveidē, norāda “Microsoft” produktu izstrādātāji, Ar krāsu palīdzību lietotāji var izteiksmīgāk prezentēt sevi, precīzāk nodot informāciju un izskaidrot preču īpašības.

    “The Balancing Act” ir viena no četrām jaunajām krāsu paletēm, ko “Microsoft” izstrādājis “PowerPoint” veidnēm, un kurās tiks izmantota jaunā Pantone Very Peri krāsa. Iekļaujot bieži lietotu produktu dizainā jaunas krāsas, programmatūras izstrādātāju mērķis ir nodrošināt lietotājiem vairāk iespēju izpausties un būt radošiem. Ar Very Peri lietotāji varēs papildināt zilās krāsas simbolizēto uzticamību ar purpura rotaļīgumu un vitalitāti. Very Peri iedvesmotus dizaina risinājumus dažādos “Microsoft” produktos lietotāji varēs izvēlēties visa 2022.gada garumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    17.12.2021 09:29

    Uzrakstīts smuki, bet TAS bildē raisa asociācijas ar parazītiem, kas redzēti Dabas muzejā stikla burkās.

    Reklāma