Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” tagad varēs pirms nosūtīšanas noklausīties balss ziņas

    Jaunākie raksti

    Papildus jaunām privātuma iespējām “WhatsApp” nesen izlaidis arī funkciju, kas patiks ikvienam, kurš mēdz sūtīt balss ziņas. Uzņēmums atklājis, ka lietotāji tagad var priekšskatīt jeb priekšklausīt savu balss ziņu pirms nosūtīt to adresātam. Pie atsevišķiem lietotājiem šī funkcija nonāca jau pirms pāris nedēļām, taču tagad tā pieejama ikvienam – gan “iOS” un “Android” lietotājiem, gan tīmekļa un darbvirsmas versijā.

    Saskaņā ar “WhatsApp” – pie jaunās iespējas lietotāji var tikt pēc tam, kad nospieduši pogu, kas pabeidz ziņas ierakstīšanu. Pēc tam, nospiežot atskaņošanas pogu, balss ziņu iespējams priekšklausīt un tālāk nosūtīt adresātam vai pārvietot uz atkritni.

    Reklāma

    Kopumā jāsaka, ka “WhatsApp” šajā gadā pievērsis pastiprinātu uzmanību balss ziņojumiem. Gada sākumā tika pievienota iespēja regulēt balss ziņas atskaņošanas ātrumu tās klausīšanās laikā. Septembrī “WhatsApp” apstiprināja, ka strādā pie transkripcijas funkcijas, kas nākotnē dotu iespēju balss ziņu ne tikai klausīties, bet arī izlasīt kā tekstu. Klīdušas baumas, ka lietotāji varēs arī klausīties balss ziņu un paralēli čatot ar citiem “WhatsApp” lietotājiem. Tāpat drīzumā, iespējams, sagaidīsim funkciju, kas ļaus balss ziņas gluži kā rakstiskos ziņojumus iesākt un pabeigt kaut kad vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma