Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas jaunuzņēmums “Lokalise” piesaistījis 50 miljonu dolāru

    Jaunākie raksti

    Lieli panākumi mūsu jaunuzņēmumam “Lokalise”. Uzņēmums nupat noslēdzis B sērijas finansējuma kārtu, piesaistot 50 miljonus ASV dolāru. Šo finansējuma kārtu vadīja riska kapitāla uzņēmums CRV kopā ar investoriem “Creandum” un “Dawn Capital”. Finansējumu izniedza tādi investori kā “Chalfen Ventures”, “3VC”, “S16VC”, kā arī virkne eņģeļinvestoru.

    “Lokalise” savu darbību sāka 2017. gadā un pamatā piedāvā inovatīvus tulkošanas un lokalizācijas rīkus, kas palīdz automatizēt visu procesu no sākuma līdz galam – teksta sastādīšanu, tulkošanu un publicēšanu. Uzņēmums pamatā koncentrējas uz lietotņu, mājaslapu, spēļu tulkošanu un lokalizāciju.

    Reklāma

    Darbības sākumā “Lokalise” piedāvāja risinājumus lielākoties tikai izstrādātājiem. Šobrīd uzņēmums piedāvā lokalizācijas un tulkošanas pārvaldības platformu, kas domāta ne tikai izstrādātāju, bet arī produktu, lokalizācijas vadītāju un dizaineru komandām, kas veido digitālos produktus.

    Izmantojot 50 miljonus dolāru lielo finansējumu, “Lokalise” virzīsies pretī nākamajam mērķim – radīs platformu, kas savieno dažādus lokalizācijas/tulkošanas rīkus, tulkojamā satura krātuvi un valodu pakalpojumu nodrošinātājus. Tāpat uzņēmums turpinās nepārtraukti uzlabot savus esošos produktus. Šajā ziņā liela uzmanība pievērsta platformas uzlabošanai. Savukārt ilgtermiņā “Lokalise” turpinās virzīties pretī savam redzējumam par pasauli, kurā valoda neierobežo izvēli.

    Jāpiebilst, ka “Lokalise” risinājumus izmanto jau vairāk nekā 1500 klientu visā pasaulē, piemēram, “Revolut”, “Hyundai”, “Yelp”, “Virgin Mobile” un “Notion”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma