Web Analytics
More
    Reklāma

    Lai apmierinātu pieprasījumu, Ford trīskāršos “Mustang Mach-E” ražošanas apjomus

    Jaunākie raksti

    Ford vadītājs Džims Fārlijs ar sociālās saziņas lietotnes “Twitter” starpniecību pavēstījis, ka autoražotājam ir grūtības apmierināt pieprasījumu pēc elektriskā “Mustang Mach-E” krosovera, taču Ford plāno situāciju vērst par labu – plānots, ka jau nākamgad ASV tiks saražoti 200 tūkstoši šī modeļa eksemplāru, bet 2023. gadā identiska “Mustang Mach-E” ražošanas jauda ieplānota arī Eiropā.

    200 tūkstoši mašīnu gadā ASV nozīmē, ka Ford trīskāršos ražošanas apjomu, salīdzinot ar pašreizējo līmeni. Fārlijs gan nepapūlējās paskaidrot, kā tieši Ford plāno panākt tik lielu apjomu palielinājumu, taču neoficiāla informācija liecina, ka ražotājs iepauzēs ar citu ASV tirgum plānoto elektroauto ražošanu, lai lielāku ražošanas jaudu nodrošinātu tieši “Mustang Mach-E” ražošanai.

    Ford bija ieplānojis divus jaunus elektroauto modeļus – Explorer un Aviator, kuru ražošanai bija jāsākas 2023. gadā, taču tagad to ražošana atlikta vismaz uz pusotru gadu, proti, aptuveni līdz 2024. gada beigām. Ford vadītājs jau iepriekš nav slēpis, ka uzņēmums līdz 2023. gada beigām plāno kļūt par lielāko elektroauto ražotāju ASV, gada laikā saražojot 600 tūkstošus eksemplāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma