Web Analytics
More
    Reklāma

    „TheSoul Publishing” paplašina savu darbību Rīgā un izsludina 300 jaunas darba vakances

    Jaunākie raksti

    Turpinot straujo izaugsmi digitālā satura izplatīšanas platformās visā pasaulē, atzinību guvusī globālā studija „TheSoul Publishing” paplašina savu darbību Rīgā, un ierīkojot „Origo One” biznesa centrā vismodernāko studiju, nākamgad izsludina 300 jaunas darba vakances.

    2022. gada nogalē „Soul Publishing” producēšanas centrs Rīgā aizņems vairāk nekā 3500 m2, nodrošinot telpas filmēšanai, kā arī būs uzņēmuma jaunā bāze skaņu ierakstu producēšanai. „TheSoul Publishing” radošai kolektīvs radīs skaņu saturam, kas tiks izplatīts visā pasaulē. Centrā atradīsies vairākas skaņu ierakstu studijas māksliniekiem, kas darbojas uzņēmuma nesen izveidotajā mūzikas nodaļā, kā arī būs mājvieta studijas radītajai neatkarīgajai digitālajai māksliniecei Polar.

    Reklāma

    „TheSoul Publishing” studijas vecākā personāla daļas vadītāja Rīgā Zanda Torgunova: “No uzņēmuma starptautisko studiju pieredzes esam guvuši vairākas būtiskas atziņas par to, kādu radošo darba vidi vēlas mūsu esošie un topošie darbinieki. Tas ir gan elastīgs darbalaiks, gan vismodernākais aprīkojums, kā arī daudzi papildu labumi, piemēram, sabalansēts darba un atpūtas laiks, uzkodas. Mūsu mērķis ir izveidot profesionālu darba telpu esošajiem un topošajiem darbiniekiem, lai izcilākie Eiropas talanti vēlētos pievienoties „TheSoul Publishing” kolektīvam.”

    Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Kiprā, kā arī ir biroji Lielbritānijā, ASV un Krievijā; kompānijas komandā šobrīd ir vairāk nekā 2600 darbinieku no 70 valstīm. Aptuveni 80% darbinieku strādā attālināti.

    „TheSoul Publishing” personāla daļas vadītāja Aleksandra Sulimko: „Šis laiks „TheSoul Publishing” ir patiesi aizraujošs. Tikai Rīgas studijā vien mēs nākamā gada laikā plānojam aizpildīt 200 vakances un drīz pēc tam – vēl 100. Mēs meklējam cilvēkus ļoti dažādiem amatiem, tajā skaitā producēšanas, personālatlases un IT speciālistus, turklāt aicinām pieteikties talantus no visas pasaules.”

    „TheSoul Publishing” ir daudzas balvas ieguvusi digitālā studija, kas globālai auditorijai piedāvā izklaidējošu, pozitīvu un oriģinālu saturu. Būdams viens no pasaules populārākajām tiešsaistes mediju uzņēmumiem, „TheSoul Publishing” ar „Facebook”, „Instagram”, „TikTok”, „YouTube”, „Pinterest” un „Snap” palīdzību sasniedz vairāk nekā vienu miljardu sociālo tīklu sekotāju. Šī ir globāla, radoša komanda, kas visām vecuma grupām 19 dažādās valodās, izmantojot sociālajos medijos balstītu starpplatformu tīklu, nepārtraukti nodrošina aizraujošu saturu, kurš raisa nepārvaramu vēlmi dalīties tajā ar citiem.

    Sākot ar visjaunākajām 3D tehnoloģijām līdz pat skatienu piesaistošai animācijai, no jautriem aktieriem līdz atraktīviem mūzikas video, no iedvesmojošiem mākslas projektiem līdz krāsainai animācijai – „TheSoul Publishing” portfelī ietilpst viss. „TheSoul Publishing” labi pazīstamo kanālu vidū minami „5-Minute Crafts”, „Bright Side”, “123 GO!”, „Avocado Couple”, „La La Life”, „Slick Slime Sam” un „Teen-Z”. Tās visvairāk skatītais kanāls „5-Minute Crafts” ir Nr.1 starp pasaules tiem digitālajiem kanāliem, kas veltīti dažādu lietu izgatavošanas pamācībām, un vienīgais zīmols, kas vienlaikus iekļuvis gan 10 vispopulārāko „YouTube”, gan 10 vispopulārāko „Facebook” lapu vidū.

    Pašreizējās iniciatīvas vērstas uz paplašināšanos papildu sociālajos medijos, podkāstos un straumēšanas platformās, piemēram, „TikTok”, „Instagram”, „Snap”, „Roku”, „Apple”, „Spotify”, „Amazon Prime”, kā arī Ķīnas platformās, ieskaitot „Xigua”, „Douyin” un „Bilibili”, un arī uz turpmāku neparastās producentu grupas globālu izaugsmi, lai saviem piekritējiem nodrošinātu vēl vairāk viņu kārotā satura.

    „TheSoul Publishing” ir saņēmis neskaitāmas atzinības, ieskaitot nosaukumu „Gada digitālā studija” 2021. gada „Digiday” video un TV balvu pasniegšanas ceremonijā, 2021. gada „Drum Award” uzvarētāja (par vislabāko „Pinterest” izmantojumu), nomināciju 2021. gada „Webby Award” par „5-Minute Crafts”, 2020. gadā nomināciju „Streamy Award” (par zīmola vislabāko iesaisti), pāris nomināciju 2021. gada „Shorty Award” (vislabākā klātbūtne „YouTube”, vislabākā sabiedrības iesaiste), nomināciju 2021. gada „Drum Award” (gada video komanda) un Mediju izcilības balvu (Oriģinālā satura izcilība).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Taisnības Cīnītāju Gvardes pārstāvis
    12.12.2021 19:43

    Exposing Dangerous how-to videos 5-Minute Crafts & So Yummy | How To Cook That Ann Reardon
    https://www.youtube.com/watch?v=CEQaYdvs478

    Reklāma