Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā nopludināti pirmie gaidāmā BMW i3 elektroauto attēli

    Jaunākie raksti

    Ķīnā publiskoti pirmie foto ar gaidāmo BMW i3 elektrisko sedanu, kas pēc būtības ir ārkārtīgi populārās 3. sērijas elektriskā versija. Fotogrāfijas kopā ar dažām tehniskajām niansēm publicēja Ķīnas Industrijas un informācijas tehnoloģiju ministrija.

    Mašīna balstīta uz pagarinātās garenbāzes 3. sēriju, izmantojot izmainītu priekšējās daļas dizainu, kas, iespējams sniedz ieskatu tajā, ko varam sagaidīt no aktuālās paaudzes 3. sērijas feislifta. Tāpat atgriezīsies “i3” nosaukums, kas līdz šim tika izmantots BMW pašam pirmajam elektroauto. Tiesa, tam nav pilnīgi nekādas saistības ar šo mašīnu.

    Iespējams, BMW šim modelim grasās piedāvāt tikai 3. sērijas garāko garenbāzi, jo tādējādi būs vairāk vietas baterijām. Ķīniešu publicētie tehniskie dati apstiprina, ka tas tik tiešām izmanto 3. sērijas pagarināto versiju, jo i3 garenbāze Ķīnā norādīta 2,96 metri, kas ir faktiski vienāda ar 3. sērijas modeli Ķīnā. Lai arī šādā izpildījumā auto tiks tirgots Ķīnā, tas nebūt nenozīmē, ka tā ta būs arī citviet pasaulē.

    Cik noprotams tehiskajā specifikācijā, mašīnas pašmasa ir 2 tonnas, bet aiz i3 nosaukuma seko arī “eDrive 35”, apzīmējot modeļa versiju. Šajā konkrētajā izpildījumā viens elektriskais motors novietots uz aizmugurējās ass, attīstot 335 zirgspēkus.

    Mašīnas oficiālā debija gaidāma nākamā gada Pekinas autoizstādē, kad arī uzzināsim pilnīgi visu par BMW jauno elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma