Web Analytics
More
    Reklāma

    Problēmas paradīzē – OnePlus un Samsung Android 12 atjauninājumu izgāšanās

    Jaunākie raksti

    Gandrīz vienlaikus pienākušas ziņas par OnePlus un Samsung Android 12 atjauninājumu problēmām – abi divi ražotāji sasteiguši Android 12 piegādi saviem flagmaņiem, kas licis OnePlus un Samsung faniem izrādīt visai klaju neapmierinātību.

    OnePlus 9 un OnePlus 9 Pro lietotāji saņēmuši Android 12 ar OxygenOS 12 saskarni, bet te arī skaistais stāsts noslēdzas. OnePlus lietotāji norāda, ka OxygenOS 12 versija ir ar kļūdām, tā nav tikusi pie solītajām iespējām un dažas iespējas pat ir acīm redzami izņemtas no OxygenOS 12. Šobrīd neesot iespējams pielāgot ikonu izskatu, rīkjoslā redzamo saturu, akumulatora ikonu un izslēgt Google Feed ekrānu.

    Reklāma

    Samsung nometnē izrādās, ka stabilā One UI 4.0 versija lokanajiem Galaxy Z Fold 3 un Flip 3 nav nemaz tik stabila. Samsung viedtālruņu lietotāji sūdzas, ka atjauninājuma laikā viedtālrunis pārejot atkopšanās režīmā (recovery) un pēc tam viedtālrunis nav lietojams.

    Tiem, kuriem izdevās uzstādīt atjauninājumu, nestrādājot tumšais vizuālais režīms, ekrāns mēdzot raustīties, esot slikta veiktspējas un dažas lietotnes nestrādājot korekti. Dažiem arī nedarbojoties kameru lietotne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    10.12.2021 17:27

    Nesaprotu, tiešām viņiem nav cilvēku, kas normāli notestē pirms palaist upd? :( Klauni.

    Useris
    10.12.2021 17:32

    Ar Android 12 arī skaļumu attālināti nevar regulēt (Chromecast, Spotify Connect).

    Gho
    10.12.2021 19:29
    Reply to  Useris

    Nez, man sanāk regulēt skaņu no Android 12 trubas.

    Reklāma