Web Analytics
More
    Reklāma

    airBaltic ievieš Klix maksājumu pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka no 2021. gada decembra pasažieriem ar banku kontiem lielākajās Baltijas valstu bankās ieviesusi jaunu ērtu un drošu tiešsaistes maksājumu iespēju Klix, ko nodrošina banka Citadele.

    airBaltic viceprezidente e-komercijas jautājumos Jolanta Rema norāda: “Mūsu uzņēmums ir apņēmies piedāvāt pasažieriem augstas kvalitātes pakalpojumus, kas arī nozīmē sniegt vienkāršas un ērtas maksājumu iespējas, kad tiek iegādātas biļetes mājaslapā airBaltic.com. Tāpat kā mūsu uzņēmums, Citadele ir inovatīva banka, tāpēc esam priecīgi paplašināt mūsu sadarbību ar to un piedāvāt mūsu pasažieriem jaunas maksājumu veikšanas iespējas.”

    Reklāma

    Bankas Citadele valdes loceklis Latvijā Vladislavs Mironovs: “Mēs esam lepni sadarboties ar vadošajiem uzņēmumiem reģionā, sniedzot klientiem bezrūpīgas maksājumu iespējas ar Klix. airBaltic un Citadele ir vienota apņemšanās nodrošināt pirmšķirīgu klientu apkalpošanu un klientiem draudzīgus digitālus risinājumus. Pateicoties Klix, lidsabiedrības klientiem būs pieejams ātrs un drošs maksājumu process. Un pirmo reizi Latvijā airBaltic klienti spēs izmantot iespēju Lido tagad un Maksā vēlāk.”

    Klientiem Latvijā tagad būs iespēja iegādāties biļetes un samaksāt par tām bez cenas pieauguma viena, trīs vai sešu mēnešu laikā (atkarībā no biļetes cenas). Inovatīvo pakalpojumu Klix Pay Later finansē Citadele, Bigbank vai VIZIA.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps K.
    10.12.2021 08:41

    Kas ir tas Klix? Ko tas dod?

    Kursors.lv
    10.12.2021 08:46
    Reply to  Kristaps K.

    Klix ir starpniekserviss, kas noteiktos gadījumos var atvieglot maksājumu veikšanu: https://www.citadele.lv/en/private/payments/klix/

    Reklāma