Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple turpina zaudēt inženierus, kuriem būtu jāstrādā pie viņu mašīnas izstrādes

    Jaunākie raksti

    Apple zaudējis nu jau kārtējo augsta ranga inženieri, kurš bija piesaistīts, lai izstrādātu uzņēmuma autonomi braucošo elekroauto. Kā pēdējais dezertieris ir Maikls Švekučs (Michael Schwekutsch) – viņš iepriekš strādāja Tesla, kur pārraudzīja jaudas agregātu izstrādi. Viņš pielicis roku arī pie Tesla Roadster un Tesla Semi attīstības. Viņa jaunā darba vieta ir start-up uzņēmums ar nosaukumu “Archer”, kas strādā pie elektrisko lidmašīnu attīstības.

    Šī inženiera došanās citviet nebūt nav vienīgais tāds gadījums pēdējo mēnešu laikā – Apple mašīnas projektu ar nosaukumu “Project Titan” atstājuši vēl vairāki vadošie darbinieki. Vairāki cilvēki devušies prom pēc tam, kad par projekta vadītāju apstiprināts Kevins Linčs. Viņa vīzija ir panākt, lai mašīna nonāk ražošanā līdz 2025. gadam.

    Apple elektroauto izstrādē ir ļoti ambiciozi – izskan baumas, ka Linčs vēlas to padarīt pilnīgi autonomu un pašbraucošu. Tas nozīmē, ka topošais Apple elektroauto varētu ierasties bez pedāļiem vai stūres. Tiesa, tas pagaidām ir tikai varbūtības formā un kas tāds ap 2025. gadu ir mazticams.

    Avots9To5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma