Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple” atzīmē pasaules AIDS dienu, atbalstot šīs slimības skartos

    Jaunākie raksti

    1. decembris tiek atzīmēta kā pasaules AIDS diena, ko 1988. gadā par tradīciju padarīja Pasaules Veselības Organizācija. Šajā dienā tiek rīkoti pasākumi, lai veicinātu sabiedrības izpratni, mazinātu aizspriedumus un diskrimināciju pret AIDS slimniekiem. Jau vairākus gadus šo dienu atzīmē arī “Apple”. Šis gads nav izņēmums, un “Apple Store” veikalu logi atkal iekrāsojušies sarkani, tāpat uzņēmums sniegs finansiālu atbalstu AIDS slimniekiem.

    “Apple” ziņo, ka līdz 6. decembrim par katru pirkumu, kas veikts Apple.com, lietotnē “Apple Store” un fiziskos “Apple” veikalos ASV, izmantojot “Apple Pay” norēķinu rīku, uzņēmums ziedos 1 USD “Global Fund“, kas cīnās pret AIDS un Covid-19. Tomēr visam ir savi limiti, tāpēc “Apple” šai iniciatīvai novirzīs ne vairāk kā miljonu dolāru.

    Tāpat “Apple” arī turpina pārdot tā sauktos “(PRODUCT)RED” jeb īpašās sarkanās krāsas preces sākot no “iPhone” līdz “Apple Watch” siksniņām, daļu no ieņēmumiem novirzot tam pašam “Global Fund”. 15 gadu laikā sadarbībā ar šo organizāciju “Apple” savācis gandrīz 270 miljonus dolāru cīņai pret pret tādām globālām pandēmijām kā HIV/AIDS un Covid-19.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma