Web Analytics
More
    Reklāma

    Kanādas iedzīvotāji “Uber Eats” lietotnē varēs iegādāties marihuānu

    Jaunākie raksti

    Pagājuši jau trīs gadi, kopš Kanāda legalizēja marihuānas lietošanu izklaides mērķiem. Beidzot nolemts sniegt arī plašākas iespējas tās iegādē. Kompānija “Uber” nolēmusi sadarboties ar marihuānas mazumtirgotāju “Tokyo Smoke”, lai dotu iespēju Kanādas Ontario provinces iedzīvotājiem caur ēdiena piegādes platformu “Uber Eats” pasūtīt šo apreibinošo zālīti.

    Speciāli tam “Uber Eats” lietotnē tiks izveidota īpaša sadaļa, caur kuru varēs ātri veikt pirkumu. Pēc vecuma apstiprināšanas klientu novirzīs uz “Tokyo Smoke” veikala izvēlni, lai veiktu pasūtījumu, kas tikšot izpildīts stundas laikā. Būtiski, ka marihuānu neviens uz mājām nepiegādās – pircējam pašam jādodas uz tuvāko “Tokyo Smoke” veikalu un tur jāsaņem pasūtījums. Beigu beigās diez ko ērti jau tas nav.

    Reklāma

    “Uber” pašreiz klusē par plāniem marihuānu šādi piedāvāt arī citās Kanādas provincēs.

    Jāpiebilst, ka Kanāda 2018. gada oktobrī legalizēja marihuānas lietošanu izklaidei. To drīkst iegādāties no 19 gadu vecuma. Prognozēts, ka šogad marihuānas pārdošanas apjomi valstī sasniegs četrus miljardus ASV dolāru. Tikmēr ASV marihuānas lietošana medicīnā ir atļauta 30 štatos, 18 no tiem šo zālīti drīkst lietot arī izklaides nolūkos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma