Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus izlaiž speciālu Pac-Man spēlei veltītu Nord 2 modeli

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs OnePlus ik pa laikam izlaiž speciāla dizaina telefonu versijas, šoreiz tas darīts par godu leģendārajai videospēlei Pac-Man. Īpašā dizainā tiks ietērpts Nord 2 5G modelis, un ir piedomāts par dažādām detaļām.

    OnePlus Nord 2 x Pac-Man versijas telefoni saņems pielāgotu aizmugurējo daļu, apvalku, ekrāna bildes, kā arī speciālu turētāju, kuru būs jāsaliek pašam īpašniekam. Telefona mugurpusē būs redzams spēles logo, kā arī tumsā mirdzošs labirints, pa kuru pārvietojas ēdošie briesmoņi. Tāpat īpašajā iepakojumā līdz nāks apvalks, uz kura attēloti četri spēles sliktie tēli – Inky, Blinky, Pinky un Clyde. Ieslēdzot Nord 2 modeli, tajā būs iespējams izvēlēties astoņas saistītās fona bildes, kā arī būs speciālas animācijas, ikonas, paziņojumu skaņas u.c.

    Reklāma

    Protams, neiztiks bez pašas leģendārās Pac-Man videospēles, kuras 2015. gada versija jau būs instalēta viedtālruņa modelī un pieejama bez maksas. Lai uz šo skaistumu varētu skatīties regulāri, to būs iespējams novietot turētājā, kas arī būs jāsaliek telefona pircējam, līdzīgi kā LEGO konstruktori.

    Visādi citādi šis ir klasiskais Nord 2 5G viedtālruņa modelis, kuru piedāvā OnePlus. Tas ir aprīkots ar 6,43 collu OLED ekrānu, MediaTek Dimensity 1200-AI procesoru un 4500mAh akumulatoru. Aizmugurē tas ir aprīkots ar trim kamerām – 50MP, 8MP un 2MP. Viedtālruņa cena Eiropā ir 529 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma