Web Analytics
More
    Reklāma

    Ome 91 gada vecumā ar “Microsoft Paint” rada neticami skaistus mākslas darbus

    Jaunākie raksti

    Vecums nebūt nav šķērslis, lai nodarbotos ar radošām lietām. Turklāt, mūsdienās tā vairs nav, piemēram, zeķu adīšana interesantos rakstos vai gleznošana uz audekla. Arī seniori pamazām apgūst tehnoloģijas, un daži no viņiem to dara patiesi izcili. Piemēram, kāda spāņu ome 91 gada vecumā atklājusi “Microsoft Paint” iespējas un rada neticami meistarīgus mākslas darbus uz datora.

    Reklāma

    91 gadu vecā spāniete Konča Garsija Zaera (Concha García Zaera) rada un pārdot neticami detalizētus meistardarbus, izmantojot vien peli un “Microsoft Paint” programmu. Viņa glezno visu ko – sākot ar krāsainām ainavām līdz mīļumu iemiesojošiem dzīvniekiem.

    Jā, darbi netiek veidoti, izmantojot jaunāko operētājsistēmu, bet gan “Windows 7”, taču tas nebūt nav šķērslis radīt mākslu un tādā veidā piesaistīt vairāk nekā 300 000 tūkstošus sekotāju “Instagram“. Šādā veidā ome radījusi arī biznesu, e-veikalā pārdodot savus mākslas darbus.

    Mākslinieces karjeru Konča uzsāka pirms 12 gadiem, kad bērni viņai uzdāvināja datoru. Viņa tajā laikā gāja mākslas kursos, taču praktizējās, izmantojot datoru. Šis kalpo kā labs pierādījums, ka atrast savu aicinājumu nekad nav par vēlu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    12.11.2021 11:27

    Nedaudz jau atgādina Segas Bildītes

    Reklāma